SZÉP Kártya egyenleg

19 találat egyenleg címkére
Lejár a 2013-ban utalt Szépkártya keret

Ön is kapott 2013-ban SzéchenyiKártya egyenlegére feltöltést a munkáltatójától? Ellenőrizze a tranzakcióit, egyenlegét. 2015. május 31-ig még felhasználhatja az alszámláján lévő 2013-as keretet! Ne hagyja elveszni a juttatását!

Visszautalt SZÉP Kártya egyenlegek

2014. június 30-ig bezárólag visszautalásra kerültek a 2012-ben átutalt, ámde a kártyabirtokosok által fel nem használt SZÉP-Kártya egyenlegek. A bankoktól visszautalt összegeket a munkáltatóknak egyéb bevételként kell elkönyvelniük. A juttatás után kifizetett SZJA-t és EHO-t a munkáltatók nem igényelhetik vissza.

Napok maradtak a 2012-es SZÉP Kártya felhasználásához

Ön is érintett? Van 2012-ből megmaradt juttatási összeg a SZÉP-Kártya egyenlegén? Ne hagyja elveszni! Előleg, foglaló, valamilyen szolgáltatásra szóló ajándékutalvány is fizethető a tavalyelőtt érkezett cafeteriából!

Fogy a SZÉP Kártyások ideje

Kevesebb, mint két hónapjuk van hátra azoknak a SZÉP Kártya tulajdonosoknak, akik már 2012-ben is kaptak ilyen béren kívüli juttatást. 2014. május 31-én ugyanis lejár a 2012-ben kapott keret felhasználásának határideje.

Mit tegyünk a 2012-ből megmaradt SZÉP Kártya egyenleggel?

A SzépKártya birtokosok számára fontos határidő közeleg. 2014. május 31-ével lejár a 2012-ben feltöltött cafeteria-keret felhasználhatósága. Mit tehetünk annak érdekében, hogy az utalványszámlán lévő összeg ne vesszen el?

Ha a SZÉP Kártya nem működik

Nincs kényelmetlenebb helyzet annál, mint mikor fizetéskor az átnyújtott bankkártya, vagy a SZÉP Kártya nem működik. A tervezett használat előtt ellenőrizzük az alszámlák egyenlegét, és ügyelni arra, hogy a kártyát megóvjuk a fizikai sérülésektől.

Van-e SZÉP Kártya limit?

A hagyományos bankkártyákkal ellentétben a SZÉP Kártya limit a plasztikhoz tartozó utalványszámla tényleges egyenlege. Érdemes azonban folyamatosan figyelemmel kísérni a tranzakciókat, valamint a cafeteria egyenleg alakulását.

Hosszabbítás a SZÉP Kártya felhasználásában!

Módosult a SzépKártya kormányrendelet. A cafeteria juttatás az utalást követő második naptári év május 31-ig áll a kártyabirtokos rendelkezésére. A Szép Kártya egyenleg érvényessége – a módosításnak köszönhetően – közel fél évvel hosszabb lett, így az első utalások csak 2013-ban járnak le.

Év végén így is felhasználható a 2011-es SZÉP Kártya egyenleg

A SZÉP Kártya egyenleg felhasználása az utalást követő naptári év végig lehetséges. A 2011-ben kapott cafeteria felhasználhatósági határideje 2012. december 31. A tavalyi keretből szilveszteri-újévi kikapcsolódás, de még a jövő évi nyaralás is foglalható.

2011-es SZÉP Kártya egyenlegét így költheti el

A SZÉP Kártya egyenlege az utalást követő naptári év végéig áll a kártyabirtokos rendelkezésére. A 2011-ben kapott cafeteria felhasználási határideje 2012. december 31. A tavalyi keretből szilveszteri-újévi kikapcsolódás, vagy a jövő évi szállás lefoglalása is lehetséges az alábbiak szerint.

1
2