Felhasználási feltételek

A szepkartya.hu oldalait Varga Balázs e.v. (továbbiakban üzemeltető) üzemelteti.
A honlapra történő belépéssel, illetve annak használatával Ön vállalja és elfogadja az alábbi feltételeket, kikötéseket.

Az üzemeltető a weboldalon egyrészt információs lehetőséget biztosít a Felhasználók számára, másrészt információs, reklám és marketing lehetőséget biztosít különböző szolgáltatók, elsősorban a Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP Kártya) elfogadóhelyek számára. A hirdetési feltételekkel, megjelenéssel kapcsolatos iránymutatásokra és szabályokra az Általános Szerződési Feltételek, valamint az alább részletezésre kerülő Felhasználási feltételek vonatkoznak.

Felelősség

A weboldalon feltüntetett hírek, információk jóhiszeműen kerültek közzétételre. A weboldal látogatása és bármely funkciójának használata önkéntes, ezért az a Felhasználó saját kockázatára és felelősségére történik.

Az üzemeltető ingyenesen bocsátja használatra a weboldalon található információkat. Az üzemeltető nem tehető felelőssé a weboldalon fellelhető információk használatából, végrehajtásából, vagy valamilyen információ hiányából, az információval – vagy annak hiányával – kapcsolatosan keletkező közvetlen vagy közvetett, anyagi vagy erkölcsi kárért. Az üzemeltető minden, a fellelhető információból eredő kárért kizárja a felelősségét. Az üzemeltető nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, szoftver-, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Előfordulhat, hogy a szolgáltatások keretében megjelenített információk pontatlanságokat vagy hibákat tartalmaznak. A weboldalon elérhető információk rendszeresen módosulnak. Az üzemeltető fenntartja a jogot a felfedezett hibák – a felfedező személyétől függetlenül – előzetes figyelmeztetés nélkül történő helyesbítésére, módosítására.

A szepkartya.hu portál üzemeltetője bármikor, előzetes értesítés és bejelentés nélkül bármilyen változtatást, módosítást eszközölhet a honlapon (frissítheti, bővítheti vagy törölheti a tartalmat, vagy bármelyik funkciót, alkalmazást). Előfordulhat, hogy a weboldalon fellelhető anyagok és szolgáltatások bemutatása esetenként elavultnak bizonyul – például továbbra is szerepel olyan elfogadóhely az adatbázisban, amely már nem elfogadóhely. Az üzemeltető mindent megtesz, de nem vállal kötelezettséget ezek frissességére. Az üzemeltető természetesen amellett, hogy mindent megtesz érte, nem vállal felelősséget azért, hogy az oldalon megjelentetett információk tökéletesen kielégítsék a Felhasználó elvárásait és várakozásait.

Az üzemeltető fenntartja a jogot arra, hogy bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül megvonja az ingyenes szolgáltatásokhoz való hozzáférés jogát. Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a szerveren tárolt személyes beállításokat és ingyenesen használatra bocsátott szolgáltatások keretei között tárolt adatokat előzetes figyelmeztetés nélkül törölje. Az ilyen adatok elvesztéséből származó károkért történő kártérítés lehetőségét az üzemeltető kizárja.

A weboldalon szerepelnek külső oldalakra vonatkozó linkek (hivatkozások), amelyek más (nem a szepkartya.hu portálhoz tartozó) internetes oldalakhoz vezetnek. A külső linkek nem tartoznak az üzemeltető szerkesztése alá, ezért nincs befolyása ezen harmadik személyek tulajdonában/kezelésében álló honlapok tartalmára. Az üzemeltető nem vállal felelősséget ezek frissítéséért, tartalmáért, vagy ezeken elhelyezett linkek hivatkozásaiért. A külső linkek vagy bármilyen formában megjelenített hirdetések elhelyezése csak a hozzáférést teszik lehetővé ezen oldalakhoz, így az azokon szereplő tartalom kapcsán semmilyen kötelezettsége, felelőssége az üzemeltetőnek nem keletkezhet.

A weboldalon megjelenített hirdetések és ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek, azok tartalmáért, valódiságáért az üzemeltetőt semmilyen felelősség nem terheli.

Adatvédelem

A weboldal látogatása és bármely funkciójának használata önkéntes. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek regisztrációja során (az adatfelvételi, ill. megrendelő űrlapon) megadott adatokat harmadik fél számára nem adjuk át (kivéve, ha az törvényben előírt kötelességünk), és betartjuk a személyes adatok kezelésére vonatkozó törvényi előírásokat.

Oldalaink böngészése során a webszerver bizonyos műszaki adatokat (IP cím, operációs rendszer, böngésző típusa és néhány más információ) automatikusan regisztrál, mely információkat kizárólag összesített és feldolgozott (aggregált) formában hasznosítjuk az esetleges hibák kiküszöbölése, a minőség javítása érdekében és statisztikai célokra. Ezen adatokat a felhasználók által megadott egyéb adatokkal semmilyen formában nem kapcsoljuk össze.

Szellemi tulajdon

A szepkartya.hu weboldalain található tartalom, illetve azok elrendezése, valamint a számítógépprogram a portál üzemeltetője szellemi tulajdonát képezik, ezért szerzői jogi oltalom alatt állnak.

Ön jogosult a szepkartya.hu oldalait olvasni, közösségi oldalakon (Facebook, Twitter, stb.) megosztani, e-mail-en továbbítani, kinyomtatni vagy saját számítógépe lemezére letölteni. Ezen lehetőségekkel kizárólag magáncélú felhasználásra jogosult. Kereskedelmi (üzleti) célú felhasználás kizárva!

A szepkartya.hu bármely tartalmának átvétele kizárólag a weboldal üzemeltetőjének írásos engedélyével történhet. Ennek elmulasztása esetén a weboldal tulajdonosa megteszi a jogi lépéseket.

Feltételek módosítása

Fenntartjuk a mindenkori változtatás, módosítás jogát, melyeket a szepkartya.hu saját hatáskörében eszközöl. A módosított felhasználási feltételeket, jogi rendelkezéseket minden esetben a weboldal ezen részén közzétesszük, melyet a felhasználók ezt követő első belépésükkel fogadnak el. A Felhasználási feltételek aktuális változata a szepkartya.hu weboldal alján, a „Felhasználási feltételek” feliratra kattintva érhető el. A honlap egészén, illetve bármelyik lapján történő böngészés egyben azt is jelenti, hogy Ön egyetért a Felhasználási feltételekkel, és azt el is fogadja. Amennyiben Ön nem fogadja el az itt részletezett Felhasználási feltételeket, kérjük, ne használja a szepkartya.hu oldalait.