SZÉP Kártya vendéglátás

43 találat vendéglátás címkére
A vendéglátás is erősödik a SZÉP-Kártya révén

Évről évre folyamatosan nő a SzépKártya elfogadóhelyek és a kártyabirtokosok száma. A turizmus mellett a Széchenyi Pihenőkártya a vendéglátás ágazatának is jelentős erősödést hozott. A Pihenőkártya milliárdokat forgat a belföldi gazdaság ágazataiba.

Viszi a prímet a vendéglátás alszámla

Szép eredményeket könyvelhet el az MKB, ugyanis 135 ezer kártyabirtokos 16 ezer szolgáltató elfogadóhelyen tudja felhasználni béren kívüli juttatását. Továbbra is jelentős népszerűséggel bír a vendéglátás alszámla.

Vadásszon pecséteket, fogyasszon falusi ízeket

Pecsétgyűjtő akciós kampányba kezdett a Falusi Vendégasztal Szolgáltatók Egyesülete. Fedezzük fel a hamisítatlan hagyományos ízeket, a vidék, a kis falvak hangulatát! Méltán híres elfogadóhelyek a falusi turizmus szolgáltatók között is!

Hű társunk a SZÉP Kártya Torkos Csütörtökön is

Indul az online asztalfoglalási rendszer a március 6-án, kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő Torkos Csütörtökre. A féláras torkoskodáshoz a SZÉP-Kártya vendéglátás alszámla idén is tökéletes társunk lehet.

Mentőöv a SZÉP Kártya a vidéki vendéglátásnak

A hazai vendéglátásnak és a vidéki vendéglátóegységeknek hathatós segítséget nyújt a szépkártya program. Az elfogadóhelyek közé csatlakozott vidéki éttermek házias, hungarikumnak számító ízekkel, ételekkel, kedvező árakkal várják vendégeiket.

Megint az éttermeké a főszerep

Ötödik alkalommal tárja szélesre kapuit közel 50 étterem a vendégek előtt az Éttermi Napok keretében. Különösen kedvező árak, ízletes, 3 fogásos ételspecialitások közül válogathatunk akár a plasztikkártya vendéglátás alszámla keretének segítségével.

Rekordot döntött a DiningCity Országos Étterem Hét

Az őszi Étterem Héten megdőlt a vendégrekord. Közel 20 ezer vendég jelent meg a 2013. október 14-20. között megrendezett DiningCity Országos Étterem Hét rendezvényhez csatlakozott budapesti és vidéki éttermekben.

Borban az igazság – SZÉP őszi programokkal

A jó borok, a derű és vigasságok időszaka köszönt be az ősz során. A hazai turisztikai régiók nagyszerű rendezvényekkel, gasztronómiai és borkínálattal, a szépkártya elfogadóhelyek pedig akciós ajánlatokkal várják a kirándulókat, pihenni vágyókat.

Erre használjuk leginkább az OTP SZÉP Kártyát

Elsősorban a vendéglátás alszámla egyenlegét használják a munkavállalók – ez derült ki az OTP bank által közölt adataiból. Folyamatosan növekszik a szerződött munkáltatók, a kártyabirtokosok, valamint a SzépKártya elfogadóhelyek száma is.

Torkoskodók, SZÉP Kártyára fel!

Idén is megrendezésre kerül a hatalmas népszerűségnek örvendő Torkos Csütörtök. Az akció keretében 50%-os kedvezménnyel fogyaszthatunk több száz vendéglátóhelyen, akár a szépkártya vendéglátás alszámla terhére.

1
2 3 4 5