SZÉP Kártya szabadidő

56 találat szabadidő címkére
2020-ban is lesz Budapesti Tavaszi Fesztivál

Idén 40. alkalommal rendezik meg a nemzetközileg is elismert Budapesti Tavaszi Fesztivált. 2020. április 3-19. között sokféle műfaj hazai és külföldi képviselői szórakoztatják az érdeklődőket. Belépőjegyek a SZÉP Kártya szabadidő keretből is vásárolhatóak.

Váltsa meg horgászjegyét SZÉP Kártya keretéből

A SZÉP Kártya horgászjegy vásárlásra 2014-ben is felhasználható. A pihenőkártya szabadidő alszámla keretéből lehet a jegyet megvásárolni. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek között számos horgászbolt is megtalálható.

SZÉP őszi programok a Múzeumokban

Az őszi, gyakran egyre kedvezőtlenebbé váló időjárás rányomja bélyegét a hangulatunkra. Szerencsére remek programokkal tehetjük szebbé ezt az időszakot. Orchidea kiállításra és adventi vásárra invitálnak a fővárosi múzeumok. Belépő a SZÉP Kártya keretből váltható.

Stresszoldó wellness SZÉP Kártyával Zalaegerszegen

Új wellness részleggel gazdagodott a patinás zalaegerszegi Arany Bárány Hotel. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is megtalálható szálláshely egész évben várja pihenőkártyával rendelkező vendégeit is.

Megelőzés wellness kezelésekkel, SZÉP Kártyára

Egy jól sikerült nyaralás testi-lelki felüdülést is jelent. A dolgos hétköznapokba való visszatérést követően, az őszi-téli hónapokban szervezetünket a SZÉP Kártya egyenleg segítségével egy gyógyító, frissítő hatású wellness hétvégével is megóvhatjuk.

Vizek Házai - Fürdőkultúra SZÉP Kártyával

A Budapesti Víz Világtalálkozóhoz kapcsolódó rendezvénysorozat várja a látogatókat. Régi és szép budapesti gyógyfürdőink máskor zárt helyiségei nyílnak meg a vendégek előtt. A belépés ingyenes, fürdőbelépőt azonban már SZÉP Kártya egyenlegből is vásárolhatunk.

Állatkertek éjszakája augusztusban, akár SZÉP Kártyával

Második alkalommal kerül megrendezésre az ÉjszakáZOO, vagyis az Állatkertek Éjszakája. 2013. augusztus 30-án országszerte 12 állatkert várja hosszabbított nyitva tartással a látogatókat. A legtöbb állatkert a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is szerepel.

Táborozás SZÉP Kártya egyenlegből

A SZÉP Kártya felhasználási körének bővülése talán sokaknak kínál megoldást a nyárra. A plasztik szabadidő alszámla kerete ugyanis felhasználható nyári táborok díjának rendezésére is. Elsősorban sport táborok élnek a lehetőséggel.

Rövidesen indul a 2020-as SZIGET Fesztivál

Minden idők egyik leglátványosabb és legszínesebb fesztiváljával készülnek a SZIGET Fesztivál szervezői. 2020. augusztus 5-ig elővételben is lehet akár SZÉP Kártya szabadidő keretből is jegyet váltani.

Vízzene Fesztivál Tatán, SZÉP Kártyával

Mesés környezetben ad otthont a 2020-as Víz, Zene, Virág Fesztiválnak Tata. Remek koncertek, sport- és gyermekprogramok várják az egész családot. Belépőjegyet a SZÉP Kártya szabadidő alszámla keretéből is lehet vásárolni.

1
2 3 4 5 6