SZÉP Kártya szabadidő

101 találat szabadidő címkére
SZÉP-Kártyával fogjuk a halakat is

A horgászat hazánkban komoly népszerűséggel bír, és nő a külföldről érkezők érdeklődése is. A horgászturizmus fellendülésének egyik jelentős pontja, hogy a SZÉP Kártya egyenlegéből már horgászjegy, bérlet is vásárolható.

Garantált élmények és hosszabb szezon a Tisza-tónál

Garantált élményekkel, változatos és színvonalas programokkal, a Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhelyek akciós ajánlataival is várja látogatóit a meghosszabbított szezont kezdő Tisza-tó és környéke. Egész évben irány a természet!

300 - Múzeumtúra Magyarországon

2014. május 31-ig tart a Mozaik Múzeumtúra. Az ország 300 múzeuma és tárlata szemet gyönyörködtető kiállításokkal és játékkal is várja a látogatókat. Múzeumi belépőjegyet a SZÉP Kártya szabadidő alszámla egyenlegből is vásárolhatunk.

Állatkerti éjszakák tavasztól őszig

Az éjszakai kalandokat kedvelő látogatókat ismét várja tavasztól őszig a Fővárosi Állat- és Növénykert. A különleges kiránduláshoz a SZÉP Kártya szabadidő alszámla keretéből is megvásárolható a belépőjegy, akár az egész családnak.

2014-ben is lesz Budapesti Tavaszi Fesztivál

Idén 34. alkalommal rendezik meg a nemzetközileg is elismert Budapesti Tavaszi Fesztivált. 2014. március 21-április 6. között sokféle műfaj hazai és külföldi képviselői szórakoztatják az érdeklődőket. Belépőjegyek a SZÉP Kártya szabadidő keretből is vásárolhatóak.

Váltsa meg horgászjegyét SZÉP Kártya keretéből

A SZÉP Kártya horgászjegy vásárlásra 2014-ben is felhasználható. A pihenőkártya szabadidő alszámla keretéből lehet a jegyet megvásárolni. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek között számos horgászbolt is megtalálható.

Világsztárok koncertjei 2014-ben, SZÉP Kártyával

Az idei esztendő is remek szabadidős programokat, koncerteket és fesztiválokat tartogat. Könnyűzene, komolyabb műfaj, sport vagy színház, wellness vagy gyógyfürdő, a SZÉP Kártya 2014-ben is tökéletes társunk lesz!

SZÉP őszi programok a Múzeumokban

Az őszi, gyakran egyre kedvezőtlenebbé váló időjárás rányomja bélyegét a hangulatunkra. Szerencsére remek programokkal tehetjük szebbé ezt az időszakot. Orchidea kiállításra és adventi vásárra invitálnak a fővárosi múzeumok. Belépő a SZÉP Kártya keretből váltható.

Ünnepel a Debreceni Aquaticum

10 éve várja vendégeit Debrecenben az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő. A tíz éves évforduló alkalmából – az akció visszavonásáig – a tíz évvel ezelőtti jegyárakon lehet látogatni a létesítményt. A fürdőbe a SZÉP Kártya alszámláiról is lehet belépőt venni!

Ötcsillagos lett a Harkányi Gyógyfürdő

Az idei esztendő még közel sem ért véget, de a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is régóta megtalálható Harkányi Gyógyfürdő már így is remek eredményeket könyvelhetett el. A népszerű fürdőhely ebben az évben ötcsillagos minősítést kapott.

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10