SZÉP Kártya aktiválás

8 találat aktiválás címkére
K&H SZÉP Kártya aktiválás

A K&H SZÉP Kártya aktiválása online felületen, a kártyarendszer webes felületén végezhető el. A Pihenőkártya érvényesítése a kártyahasználat megkezdéséhez (fizetés, egyenleg lekérdezés) elengedhetetlen. A K&H SzépKártya telefonon keresztül nem aktiválható.

SZÉP Kártya érvényesítése, aktiválása

Első használat előtt a SZÉP Kártya érvényesítése szükséges, legyen az egyenleg lekérdezés vagy fizetés. A folyamat két részből áll. A kártya aktiválása (többféle lehetőség közül lehet választani), illetve a kártyát, társkártyát a hátoldalon a kártyabirtokosnak alá kell írnia. Az elfogadóhelyek munkatársai ellenőrizhetik az aláírást, és a személyes adatokat.

SZÉP Kártya a családban – Társkártya igénylése

A SZÉP Kártya esetén a főkártyával megegyező jogosultságot élvező társkártyát igényelhet a kártya tulajdonosa. Meghatározott családtagok számára kérhető névre szóló utalványkártyát mindhárom bank – OTP, MKB, K&H – kibocsát. Az MKB-nál a társkártya idén díjmentes!

SZÉP Kártya egyenleg lekérdezés és aktiválás

A három kibocsátó banknál a SZÉP Kártya egyenleg lekérdezése hasonló módon történik. A SZÉP Kártya aktiválás folyamata során azonban eltérő gyakorlatot használ az OTP, a K&H és az MKB. Alábbi írásunk rövid összefoglalót ad utalványkártyája egyenlegéről és aktiválásának menetéről.

MKB SZÉP Kártya aktiválás

Az MKB SZÉP Kártya tulajdonosok részére a kártya aktiválása telefonon, a Kártyaközponton keresztül, illetve internetes felületen, a honlap Kártyaaktiválás és Egyenleglekérdezés menüpontja segítségével történhet.

Változott az OTP SZÉP Vonal száma

Az OTP Pihenő Kártya telefonos ügyfélszolgálat elérhetősége megváltozott. A SZÉP Vonal a korábbi (06-1) 3-666-222 helyett 2012. április 24-től a (06-1) 429-7400 / 2 telefonszámon érhető el. Az OTP SZÉP Kártya aktiválása az új telefonszámon valósítható meg.

OTP SZÉP Kártya aktiválás

Az OTP SZÉP Kártya aktiválása a SZÉP Vonalon (egy normál tarifás telefonszámon) egyszerűen történik. Mivel az első használat előtt aktiválni szükséges a kártyát, célszerű az átvételt követően mielőbb megtenni, hogy az elfogadóhelyek már gond nélkül leemelhessék az összeget. Szép kártya online aktiválás az OTP esetében nem lehetséges.

SZÉP Kártya aktiválás

A Széchenyi Pihenő Kártya bankkártya módjára használható elektronikus utalvány. A SZÉP Kártyát első használata előtt aktiválni kell. Az aktiválás menete a kártyakibocsátó pénzintézeteknél telefonon és/vagy internetes felületen történhet az alábbiak szerint.