Hír

K&H SZÉP Kártya aktiválás

A K&H SZÉP Kártya aktiválása online felületen, a kártyarendszer webes felületén végezhető el. A Pihenőkártya érvényesítése a kártyahasználat megkezdéséhez (fizetés, egyenleg lekérdezés) elengedhetetlen. A K&H SzépKártya telefonon keresztül nem aktiválható.

Az első használatba vétel előtt a K&H SZÉP Kártya aktiválását el kell végezni. A plasztiklap aktiválása, érvényesítése a K&H Bank SZÉP Kártyarendszerének webes munkavállalói felületén történik. Az internetes felületen a kártyaszám és a jelszó begépelésével tudunk a kártya adataihoz eljutni. Az első belépéskor a jelszó a kártyatulajdonos adóazonosító száma, vagyis a magánszemélyként kapott adószáma.

Az első sikeres belépést követően a jelszó megváltoztatása erősen javasolt. Az új jelszó legalább 8 karakter hosszúságú, és tartalmaznia kell kis- és nagybetűket, valamint számokat. Érdemes a jelszót bizonyos időközönként változtatni. Az aktiválás mellett a felületen megtekinthetjük a kártyaadatokat, lekérdezhető a SZÉP Kártya egyenleg és a különböző tranzakciók. A személyes adatainkat is szerkeszthetjük.

A K&H a plasztikkártya aktiválásához nem rendelt külön telefonos ügyfélszolgálatot, így az aktiválás interneten keresztül valósul meg. Egyéb kérdésekben vagy még több segítségért a K&H Telecenter számát lehet tárcsázni a (06 1/20/30/70) 335 3355 számokon.

Az online aktiválás, webes fizetés, valamint a további tranzakciók során fokozottan ügyeljünk arra, hogy csak biztonságos számítógépen használjuk a rendszert. A K&H bank munkavállalói felületéről helyesen, a kilépés gombbal távozzunk. Ügyeljünk rá, hogy a plasztiklap és a hozzá tartozó azonosító adatok mások számára ne legyenek könnyen hozzáférhető helyen.

A K&H Széchenyi Pihenőkártya a bankkártyákhoz hasonló módon biztosítja a hozzáférést a béren kívüli juttatás keretéhez. Univerzális elektronikus utalvány, amelynek három alszámlája segítségével szálláshely, vendéglátás és meleg étkezés, továbbá szabadidő és rekreációs szolgáltatások költségei téríthetőek meg készpénzhasználat nélkül.

Az elfogadóhelyek között különböző árkategóriával rendelkező szálláshelyek (hotel, kemping, magánszállás, stb.), vendéglátóhelyek (étterem, pizzéria, kávézó) és sokféle szabadidős tevékenységet kínáló szolgáltató található.

További cikkeink: