K&H SZÉP Kártya aktiválás

A K&H SZÉP Kártya aktiválás online felületen, a kártyarendszer webes felületén, illetve telefonon végezhető el. A Pihenő kártya érvényesítése a kártyahasználat megkezdéséhez (fizetés, egyenleg lekérdezés) elengedhetetlen.

Az első használatba vétel előtt a K&H SZÉP Kártya aktiválását el kell végezni. A plasztiklap aktiválása, érvényesítése például a K&H Bank Széchenyi Pihenő Kártya rendszerének webes munkavállalói felületén történhet. Az internetes felületen a kártyaszám és a jelszó begépelésével tudunk a kártya adataihoz eljutni. Az első belépéskor a jelszó a kártyatulajdonos adóazonosító száma, vagyis a magánszemélyként kapott adószáma.

Az első sikeres belépést követően a jelszó megváltoztatása erősen javasolt. Az új jelszó legalább 8 karakter hosszúságú, és tartalmaznia kell kis- és nagybetűket, valamint számokat. Érdemes a jelszót bizonyos időközönként változtatni. Emellett a felületen megtekinthetjük a kártyaadatokat, lekérdezhető a SZÉP Kártya egyenleg és a különböző tranzakciók. A személyes adatainkat is szerkeszthetjük.

A K&H plasztikkártya aktiválása telefonon is lehetséges. Ehhez a K&H Telecenter számát kell tárcsázni a (06 1/20/30/70) 335 3355 számok valamelyikén, majd a 7-es menüpontot választani. Egyéb kérdések kapcsán is ezeken az elérhetőségeken kaphatunk választ.

Az online felületre belépés, webes fizetés, valamint a további tranzakciók során fokozottan ügyeljünk arra, hogy csak biztonságos számítógépen használjuk a rendszert. A K&H bank munkavállalói felületéről helyesen, a kilépés gombbal távozzunk. Ügyeljünk rá, hogy a plasztiklap és a hozzá tartozó azonosító adatok mások számára ne legyenek könnyen hozzáférhető helyen.

A K&H Széchenyi Pihenőkártya a bankkártyákhoz hasonló módon biztosítja a hozzáférést a béren kívüli juttatás keretéhez. Univerzális elektronikus utalvány, amelynek keretéből szálláshely, vendéglátás és meleg étkezés, továbbá szabadidő és rekreációs szolgáltatások költségei téríthetőek meg készpénzhasználat nélkül.

Az elfogadóhelyek között különböző árkategóriával rendelkező szálláshelyek (hotel, kemping, magánszállás, stb.), vendéglátóhelyek (étterem, pizzéria, kávézó) és sokféle szabadidős tevékenységet kínáló szolgáltató található.