K&H SZÉP Kártya

29 találat K&H SZÉP Kártya címkére
Ötödével nőtt egy év alatt a K&H SZÉP Kártya birtokosok száma

A K&H SzépKártya már több mint százezer zsebben megtalálható, mivel egy év alatt ötödével nőtt a kártyabirtokosok száma. A kártyát használók között a legnagyobb népszerűségnek továbbra is a vendéglátás zseb örvend.

Vezető helyen a SZÉP Kártya a cafeteria elemek között

A K&H által készített legfrissebb negyedéves felmérés szerint a SZÉP Kártya a cafeteria elemek között továbbra is a legnépszerűbbek között van. A megkérdezett mikro-, kis- és középvállalkozások közel fele tervez cafeteriát adni a munkavállalóknak.

Férjhez mentem, mit tegyek a SZÉP Kártyámmal?

A Széchenyi pihenőkártya igénylés benyújtásakor szükség van a dolgozó, illetve a leendő társkártya tulajdonos családtag személyes adatainak megadására. Előfordul, hogy adatainkban – akár lakcím, akár házasság során a nevünk – változás következik be. Írásunk ilyen esetekre nyújt segítséget.

K&H SZÉP Kártya aktiválás

A K&H SZÉP Kártya aktiválása online felületen, a kártyarendszer internetes munkavállalói felületén végezhető el. A Pihenőkártya érvényesítése a kártyahasználat megkezdéséhez (fizetés, egyenleg lekérdezés) elengedhetetlen. A K&H SzépKártya telefonon keresztül nem aktiválható.

Adatmódosítás a K&H SZÉP Kártya esetén

Újfajta adatváltozás-bejelentő nyomtatvány áll a K&H SZÉP Kártya elfogadóhelyek és a kártyaigénylő munkáltatók részére. Az új dokumentumokat a K&H SzépKártya portál oldaláról lehet letölteni.

Tartalékolhatnak a K&H SZÉP Kártya tulajdonosok

A K&H SZÉP Kártya tulajdonosok nyugodtan tervezhetik akár a jövő évi nyaralást is a juttatási keretből. Mivel a K&H 2012-ben csatlakozott a kártyakibocsátók körébe, ügyfelei 2013. december 31-ig fizethetnek a pihenő kártyával. Az OTP és az MKB esetében idén lejár a 2011-ben feltöltött keret érvényessége.

Hamarosan lejár a 2011-es SZÉP Kártya keret

A rendelet szerint a Széchenyi pihenőkártya alszámláira utalható keretösszeg a következő naptári év végéig használható fel. A 2011-ben kapott juttatás emiatt 2012. december 31-én lejár! Fontos tudni, hogy a 2011-ben a kártyára érkezett összeget csak szállás szolgáltatásra lehet költeni.

Három bank, hétszázezer SZÉP Kártya

Egyre nagyobb számban és egyre többet használjuk a SZÉP Kártya alszámláit. A három kártyakibocsátó pénzintézet (OTP, MKB, K&H) országszerte több tízezer Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhellyel és több százezer kártyabirtokossal büszkélkedhet.

Előlegfizetés a K&H SZÉP Kártyával

A K&H SZÉP Kártya tulajdonosok száma elérte a 75 ezret. A K&H Bank új funkcióként bevezette az előlegfizetés lehetőségét, mivel azt szeretné, hogy SZÉP Kártyával rendelkező ügyfelei minél sokrétűbben, még több elfogadóhelyen használhassák pihenőkártyájukat.

K&H SZÉP Kártya egyenleg lekérdezés

Az egyenleg lekérdezése során a K&H SZÉP Kártya birtokosa igénybe veheti az online egyenleg-lekérdezés és a telefonos egyenleg információ lehetőségét, de a kártyahasználatot követően a banki terminál által kinyomtatott bizonylat is tartalmazza a még rendelkezésünkre álló összeget.

1
2 3