SZÉP - infó

K&H SZÉP Kártya egyenleg lekérdezés

Az egyenleg lekérdezése során a K&H SZÉP Kártya birtokosa igénybe veheti az online egyenleg-lekérdezés és a telefonos egyenleg információ lehetőségét, de a kártyahasználat során a banki terminál által kinyomtatott bizonylat is tartalmazza a még rendelkezésünkre álló összeget.

A K&H SZÉP Kártya egyenleg lekérdezés történhet egy úgynevezett K&H Cégvonal telefonszámain keresztül, és a K&H SZÉP Portál internetes felületén. Emellett az elfogadóhely kártya terminál által nyomtatott bizonylaton is feltüntetésre kerül az érintett alszámla egyenlegének összege. A kártya kézhezvételét követően először a kártya aktiválását kell elvégezni a munkavállalóknak.

Telefonos egyenleg lekérdezéskor a kártyabirtokosnak egy normál tarifás telefonhívást kell kezdeményeznie. A K&H Cégvonal vezetékes, illetve mobiltelefon számmal is rendelkezik, és 24 órában elérhető. A telefonszámok:

 • vezetékes telefon esetén: (06-1) 335-3355
 • mobiltelefon használatakor: (06-20/30/70) 335-3355

 • >> online egyenleg lekérdezés <<

  Ha a K&H SZÉP Kártya egyenleg lekérdezését a webes felületen intézi a kártyabirtokos, akkor a bank Szépkártya-portálján, a munkavállalói felületről jut el a lekérdezéshez.

  Mindkét esetben az azonosító adatok a kártyaszám, valamint a jelszó, ami első alkalommal a kártyabirtokos adóazonosító jele.

  Ha a kártyával terminálon keresztül fizet a K&H SZÉP Kártya tulajdonos, akkor a tranzakció után, a terminál által nyomtatott bizonylat mutatja meg az adott alszámlán fennmaradó egyenleg összegét. A bizonylatot érdemes gondosan kezelni és megőrizni, ugyanis azon feltüntetik a pihenőkártya teljes számát, és az érvényesség dátumát is.

  Az országban egyre több helyen lehet olyan szolgáltatókat találni, ahol az utalványkártyát használni lehet. Szükséges viszont nyaralás, üdülés előtt tájékozódni arról, hogy például szálláshelyünk, vagy az étkezést biztosító vendéglátóhely, étterem elfogadja-e a kártyát. Célszerű időben rákérdezni, milyen feltételekkel és melyik alszámla keretéről fizethetünk az elfogadóhelyeken a szolgáltatásért.

  További cikkeink: