SZÉP Kártya szállás

68 találat szállás címkére
Rekordok a hazai turizmusban

Az idei év első hét hónapjában rekord adatokat könyvelhettek el a turizmusban dolgozó szakemberek. Átadták az egymilliomodik Szép Kártyát, és az elfogadóhelyek az év ezen időszakában már közel tízmilliárd forintos forgalmat tudhatnak magukénak.

A SZÉP-Kártya adja a belföldi turizmus lendületét

A hazai turizmus egyik legfőbb mozgató rugója a szépkártya lett. A nyaralni vágyók közül egyre többen fizetnek a pihenőkártyával. A nyári szezon legnépszerűbb települései között a Balaton környéki városok és további fürdővárosok szerepelnek.

Sokat dolgoznak az OTP SZÉP Kártyák

A szépkártya a hazai munkavállalók egyik legjelentősebb segítségévé vált a pihenést illetően. Kedvelt úti cél idén is a Balaton, a régióban akár három milliárd forintot is elérheti a Széchenyi pihenőkártya forgalom.

Lendületesen kezdett a belföldi turizmus 2014-ben

Jól indult a 2014-es év a belföldi turizmusban érdekeltek számára. Az első negyedév máris 15 százalékos növekedést mutatott. Mindez a kedvező, enyhe időjárásnak és a pihenőkártya felhasználásának is köszönhető.

Ünnepi pörgés, extra kedvezmény az OTP SZÉP Kártyánál

Idén húsvétkor több mint 560 ezer forintot költöttek az OTP Széchenyi pihenőkártya birtokosok a szolgáltató elfogadóhelyeken. Ez a tavalyi időszakhoz képest 50 százalékos növekedés. Extra kedvezmény várja az OTP SzépKártyásokat!

Népszerű az online szállásfoglalás, SZÉP Kártyával is

Nagy népszerűségnek örvendenek a kuponos oldalak, az akciós, online szállásfoglalást kínáló portálok. Az ajánlatok között SZÉP Kártya elfogadóhelyek is szerepelnek. A tavalyi évben az apartmanok, vendégházak voltak a legkeresettebbek.

Vadásszon pecséteket, fogyasszon falusi ízeket

Pecsétgyűjtő akciós kampányba kezdett a Falusi Vendégasztal Szolgáltatók Egyesülete. Fedezzük fel a hamisítatlan hagyományos ízeket, a vidék, a kis falvak hangulatát! Méltán híres elfogadóhelyek a falusi turizmus szolgáltatók között is!

A fürdővárosok a legnépszerűbbek az ünnepek alatt

A külföldi turisták számára az ünnepek alatt Budapest a tökéletes úti cél. A hazai turisták körében a fürdővárosok örvendenek nagy népszerűségnek. Az év végi ünnepi időszakra jellemző, hogy a vendégek harmada egészen január hatodikáig tolja a pihenést.

Változnak a szállásfoglalási szokások

Magyarország a hazai és külföldi turisták között is népszerű úti cél. A belföldi foglalási adatok november első, hosszú hétvégéjén – a tavalyi évhez képest – 8 százalékkal nagyobb vendégforgalmat mutatnak. Nőtt a SZÉP Kártya használata és az olcsóbb szálláshelyek iránti kereslet.

Rövidebb nyaralás, nagyobb SZÉP Kártya felhasználás

Többször, rövidebb ideig nyaraltunk ebben a szezonban, és a SZÉP-Kártya forgalom is megugrott. Minden ötödik szállást fizettek ezzel a cafeteria elemmel. A szálláshelyeknek, szállásadóknak megéri csatlakozni a SzépKártya elfogadóhelyek közé.

1
2 3 4 5 6 7