SZÉP Kártya szállás

32 találat szállás címkére
Vadásszon pecséteket, fogyasszon falusi ízeket

Pecsétgyűjtő akciós kampányba kezdett a Falusi Vendégasztal Szolgáltatók Egyesülete. Fedezzük fel a hamisítatlan hagyományos ízeket, a vidék, a kis falvak hangulatát! Méltán híres elfogadóhelyek a falusi turizmus szolgáltatók között is!

SZÉP Kártyával teltház a hosszú hétvégén

A hosszú hétvége szinte minden szálláshelyen teltházas forgalmat produkál. A vendégek közül nagyon sokan választják fizetőeszközként a SZÉP Kártya egyenlegüket. A Pihenőkártya népszerűsége nőtt, a kártya rugalmasabbá és átjárhatóbbá vált.

Újdonságok Győrben, nem csak turistáknak

Győr városának turisztikai kínálata megújult. Az újdonságokat a turisták, a városba látogatók mellett a helyieknek is érdemes felfedezni. Városszerte sok helyen lehet találkozni a SZÉP Kártya elfogadóhelyek szolgáltatásaival.

Fürödhetünk a SzépKártya mindhárom alszámlájáról

Remek hír a SZÉP Kártya tulajdonosoknak: 2013. július 1-jétől már mindhárom alszámla egyenlegéből lehet fürdőbe, strandra belépőjegyet vásárolni! A szabadidő zseb mellett a szállás és a vendéglátás alszámla is használható lesz fürdőbelépő vásárlásához!

Az OTP és a Danubius Hotels SZÉP Kártya akciója

Benzinutalvány nyaraláshoz? Akció OTP SZÉP Kártya tulajdonosoknak! A Pénztárszolgáltató és a Danubius Hotels Szállodalánc márciusi együttműködési megállapodása 15-20% akció árkedvezményt, és akár benzinutalványt is biztosít a szállást foglalók részére.

Hasznos lehet a SZÉP Kártya húsvétkor is

A húsvéti nyuszinak még nincs SZÉP Kártyája, de több százezer dolgozó már kártyabirtokos. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek éppen ezért sokféle kedvezményes programot, szállás lehetőséget kínálnak országszerte a húsvéti ünnepek idejére is.

Így nyaraltunk 2012-ben – szállásfoglalási tapasztalatok

2012-ben a szállás- és üdülési ajánlatok közül a legnagyobb sikert a wellness hétvégék könyvelhették el. A szállásköltségek 20 százalékát a vendégek a SZÉP Kártya egyenleg felhasználásával rendezték.

Torkoskodók, SZÉP Kártyára fel!

Idén is megrendezésre kerül a hatalmas népszerűségnek örvendő Torkos Csütörtök. Az akció keretében 50%-os kedvezménnyel fogyaszthatunk több száz vendéglátóhelyen, akár a szépkártya vendéglátás alszámla terhére.

Bulizzon a plasztikkal! SZÉP Kártya Szilveszterre

Legyen Önnél a SZÉP Kártya Szilveszter éjjelén is! Foglaljon akciós szállást, vagy fizesse a szilveszteri vacsorát kényelmesen, a plasztik segítségével. Köszöntse jó hangulatban az újesztendőt!

Pihenje ki az évet a SZÉP Kártya egyenlegéből!

Az év vége felé nagyon sok wellness lehetőség és akciós szállás ajánlat várja a felfrissülni vágyó Széchenyi Pihenő Kártya birtokosokat. Az országban közel 40 ezer SZÉP Kártya elfogadóhelyen lehet fizetni a cafeteria keretből.

1
2 3 4