Előlegfizetés a K&H SZÉP Kártyával

A K&H SZÉP Kártya tulajdonosok száma is egyre nő. A K&H Bank új funkcióként bevezette az előlegfizetés lehetőségét, mivel azt szeretné, hogy SZÉP Kártyával rendelkező ügyfelei minél sokrétűbben, még több elfogadóhelyen használhassák pihenőkártyájukat.

A K&H Pihenőkártya kibocsátója azt szeretné, ha a K&H SZÉP Kártya birtokosok számára a kártyahasználat még egyszerűbb, még változatosabb lenne. Jelenleg több mint 75 ezer K&H-s szépkártya van forgalomban. A bank azonban szeretné elérni, hogy a kártyatulajdonosok az országban még több helyen fizethessenek a cafeteria utalványkártyával.

Ilyen lehetőség többek között az előlegfizetés lehetősége is a SZÉP Kártya segítségével. A K&H SZÉP Kártya online elfogadói felülete a kártyabirtokos részére felajánlja az előlegfizetés lehetőségét is. Ez azt jelenti, hogy a juttatási keretből az előleg összege zárolásra kerül, és a folyamatról mind a kártyabirtokos, mind a szolgáltató elfogadóhely elektronikus visszajelzést kap. A szállásköltség a kártyabirtokos jóváhagyása mellett, a szálláshely kezdeményezésére történik. A szállás díja magában foglalja az előleg összegét is.

Természetesen a kártyabirtokosnak – a lemondási feltételek figyelembe vétele mellett – lehetősége van az előleg törlésére is. Mégis, a szállásadók számára az előlegfizetés ilyen jellegű formája viszonylag erős garancia arra, hogy a vendég igénybe is veszi a lefoglalt szolgáltatást.

Ezen új funkció mellett a K&H Bank nagy figyelmet fordít arra, hogy ügyfelei minél több elfogadóhelyen használni tudják kártyájukat. Ezért is ajánlották fel a velük szerződött munkáltatóknak azt a lehetőséget, hogy gyűjtsék össze a munkavállalók által preferált, kedvelt vendéglátóhelyek elérhetőségeit, amelyet a K&H képviselői felkeresnek. Ezeknek a vendéglátóhelyeknek a K&H soron kívüli szerződési lehetőséget ajánl fel, hogy a SZÉP Kártya elfogadóhelyek vendéglátás köréhez gyorsan csatlakozni tudjanak.