Hír

OTP SZÉP Kártya aktiválás

Az OTP SZÉP Kártya aktiválása a SZÉP Vonalon (egy normál tarifás telefonszámon) egyszerűen történik. Mivel az első használat előtt aktiválni szükséges a kártyát, célszerű az átvételt követően mielőbb megtenni, hogy az elfogadóhelyek már gond nélkül leemelhessék az összeget. Szép kártya online aktiválás az OTP esetében nem lehetséges.

A Szép-kártya első használata előtt a kártyabirtokosnak a plasztiklapot aktiváltatni kell. Az OTP SZÉP Kártya aktiválás kizárólag telefonon keresztül, az OTP Bank által működtetett SZÉP Vonal segítségével lehetséges, mégpedig a (06-1) 3-666-222 telefonszámon. A kártya aktiválásának a normál tarifás telefonhíváson túl egyéb költsége nincs.

A telefonos aktiváláshoz a kártyatulajdonosnak mindössze három adatot szükséges megadni: a kártya számának utolsó tíz számjegyét, a kártyával együtt kapott TeleKódot, valamint a kártyabirtokos születési dátumát. A TeleKód alap esetben a kártya utolsó három számjegye, amit javasolt az első belépés után azonnal megváltoztatni.

Az OTP-nél úgy döntöttek, hogy esetükben a Szép kártya online aktiválás nem lehetséges.

A SZÉP Kártya csak aláírással együtt érvényes. Kérjük, hogy a kártyához tartozó kódokat és adatokat ne hagyják könnyen hozzáférhető helyen. A TeleKód megváltoztatása mellett célszerű a SZÉP Kártya aktuális egyenlegét, vagy az elérhető fizetési tranzakciók listáját rendszeresen ellenőrizni.

Az OTP SZÉP Kártya mint cafeteria olyan elektronikus utalvány, amely a bankkártyákhoz hasonló elven működik. A kártya három alszámláján található a béren kívüli juttatási keret, amelyeknek a terhére lehet a szálláshely, a vendéglátás, valamint a szabadidő és rekreációs tevékenységek körébe tartozó költségeket kiegyenlíteni.

A Szép kártya elfogadóhelyek így nagyon sokfélék lehetnek: hotel, panzió, apartman, étterem, ételfutár, gyógyfürdő, élményfürdő, wellness és szépségápolási szolgáltató, színház, fesztivál és még hosszasan lehetne sorolni.

További cikkeink: