SZÉP - infó

Bővített szolgáltatásokat kínál az OTP SZÉP Vonal

Az OTP SZÉP Kártya birtokosok, a szerződött munkáltatók és a szolgáltató SZÉP Kártya elfogadóhelyek számára egyaránt fontos hírt tett közé az OTP Pénztárszolgáltató. 2013. április 1-től a SZÉP Vonal bővített szolgáltatási körrel várja ügyfeleit.

Az OTP Pénztárszolgáltató a Széchenyi Pihenő Kártyával kapcsolatos telefonos ügyfélszolgálat, vagyis az OTP SZÉP Vonal szolgáltatási körét 2013. április 1-jével jelentősen kibővíti. A bővítés segítségével szeretnék még jobban megkönnyíteni a SZÉP Kártya programban résztvevő minden partnerük számára az ügyintézést és az információ-áramlást. A telefonos ügyfélszolgálat – az általános információbiztosítás és a kártyával kapcsolatos ügyintézések – a kártyabirtokosok mellett a munkáltató- és szolgáltató kártyaelfogadó partnerek számára is rendelkezésre áll.

Az OTP SZÉP Vonal száma: (+36 -1) 3-666-222

Telefaxot a következő számra lehet küldeni: (+36 -1) 3-662-630

A telefonon keresztül történő autorizáció, azaz az OTP SZÉP Kártyás fizetések telefonos elfogadása a (+36-1) 3-666-100 és a (+36-40) 3-666-100 számokon érhető el.
Az utóbbi ún. kék szám, tehát bárhonnan kezdeményezve, helyi tarifás hívásnak számít.

A szolgáltatási kör változtatásával a cél, hogy a kártyabirtokosok, a szolgáltató SzépKártya elfogadóhelyek és a szerződött munkáltató partnerek számára még könnyebb, gyorsabb és egyszerűbb legyen a Széchenyi Pihenő Kártya megrendelésével, aktiválásával és használatával kapcsolatos minden tevékenység.

Az OTP SZÉP-Kártya továbbra is piacvezető a kibocsátók közt. Messze ők adták át a legtöbb plasztiklapot, ennek megfelelően a Pihenőkártya alszámlákon jóváírt összeg és a költés szempontjából is ez a pénzintézet bonyolítja a legnagyobb forgalmat. A legtöbb munkáltatóval és elfogadóhellyel is ők kötöttek szerződést.

További cikkeink: