OTP SZÉP Kártya

73 találat OTP SZÉP Kártya címkére
Lakáscafeteria és SZÉP-Kártya lehet a sláger

A SzépKártya az adójogszabályok változása miatt jelentős sikereket zsebelhet be a cafeteria elemek közül. A szakemberek felhívják a figyelmet a több százezer munkavállalónak segítséget nyújtó lakáscélú hiteltámogatás (lakáscafeteria) lehetőségére is.

Csúcson az OTP SZÉP-Kártya

A szépkártya a 2014-es évben rekordokat döntött. 800 ezer felett van a kártyabirtokosok száma, ami több mint 10 százalékos növekedést jelent egy év alatt. Elmondható, hogy a Széchenyi pihenőkártya lett a legnépszerűbb béren kívüli juttatási forma.

Még mindig a SZÉP Kártya a legnépszerűbb

A Széchenyi Pihenőkártya a kezdetek óta több mint 130 milliárd forintos forgalmat könyvelhet el. A Pihenőkártya ismertsége az aktív munkavállalók körében több mint 90 százalék. A kártya azok körében is népszerű, akik nem kapnak ilyen formában cafeteriát.

Sokat dolgoznak az OTP SZÉP Kártyák

A szépkártya a hazai munkavállalók egyik legjelentősebb segítségévé vált a pihenést illetően. Kedvelt úti cél idén is a Balaton, a régióban akár három milliárd forintot is elérheti a Széchenyi pihenőkártya forgalom.

SZÉP Kártya akció segít felhasználni a lejáró egyenleget

Hamarosan lejár a 2012-ben utalt cafeteria keret. Az OTP Pénztárszolgáltató és a Danubius Hotels Group szépkártya akcióval várja a kártyabirtokosokat. Kedvezménykuponok, 10-20 %-os akciós ajánlatok és ajándék wellness hétvége is található az ajánlatok között!

Nyereményjáték az OTP SZÉP Kártyásoknak

Új játékon tehetik próbára szerencséjüket a Széchenyi Pihenőkártya birtokosok. A Pénztárszolgáltatónál regisztrált tagok az április 22-től június 22-ig tartó kampány során wellness hétvégéket nyerhetnek, egy kattintásért cserébe.

Ünnepi pörgés, extra kedvezmény az OTP SZÉP Kártyánál

Idén húsvétkor több mint 560 ezer forintot költöttek az OTP Széchenyi pihenőkártya birtokosok a szolgáltató elfogadóhelyeken. Ez a tavalyi időszakhoz képest 50 százalékos növekedés. Extra kedvezmény várja az OTP SzépKártyásokat!

90 milliárdot hozott az OTP SZÉP Kártya

Napjainkig közel 90 milliárd forint áramlott a belföldi turizmusba és a vendéglátásba az OTP Széchenyi pihenőkártya révén. A piacvezető pénzintézet több mint 22 ezer szolgáltatóval szerződött, és majd 725 ezer kártyabirtokost számlál ügyfelei között.

E-számlát kaphatnak az OTP SZÉP Kártyások

Ez év elejétől az OTP Széchenyi pihenőkártya birtokosok, a kártyaelfogadó szolgáltatók, valamint a munkavállalók számára is elérhető az elektronikus formátumú számlázási rendszer. A Szépkártyás ügyfelek a Pénztárszolgáltató honlapján állíthatják be, ha e-számlát kérnek.

30 százalékos növekedés az OTP SZÉP Kártya forgalmában

100 milliárd forintos feltöltés 2011-től kezdve, több mint 700 ezer OTP Széchenyi Pihenőkártya, és tavalyhoz képest több mint 30 százalékos forgalomnövekedés jellemezte a 2013-as évet. A Pénztárszolgáltató tovább erősíti piacvezető pozícióját.

1
2 3 4 5 6 7 8