SZÉP - infó

MKB SZÉP Kártya egyenleg lekérdezés

Az MKB SZÉP Kártya egyenleg lekérdezés menete webes, online felületen, telefonon, valamint a banki terminál által nyomtatott bizonylat segítségével történhet. SzépKártya birtokosként célszerű az aktuális cafeteria keretünk egyenlegét rendszeresen ellenőrizni.

Többféle lehetőség áll rendelkezésünkre az MKB SZÉP Kártya egyenleg lekérdezésére.

 • Webes, online egyenleglekérdezés esetén az eljárás menete a következő. Az MKB Bank Szépkártya-portál kapcsolódó menüpontját, a Kártyaaktiválás és Egyenleglekérdezés menüt kell a kártyabirtokosnak kiválasztani. A webes felületen a rendszerbe történő belépéshez meg kell adni a szükséges azonosító adatokat. Ez a kártyán található munkavállalói azonosító kód és egy kapcsolódó jelszó, ami alap beállításkor a kártyabirtokos születési dátuma (ÉÉÉÉHHNN). Természetesen sikeres egyenleg lekérdezésre az aktiválás elvégzését követően kerülhet sor. Az aktiválás során az új jelszó megadása is megtörténik.

  >> online egyenleg lekérdezés <<

 • A telefonos egyenleg lekérdezéshez az MKB Kártyaközpont számait lehet hívni minden nap reggel 8 és este 20 óra között. A telefonhívások díja normál tarifás, mind a vezetékes, mind a mobiltelefon esetében. A telefonszámok a következők:

  Vezetékes telefon: (06-1) 238-0361, (06-1) 238-0362

  Mobiltelefon: (06-20) 298-7009, (06-30) 931-9704, (06-70) 779-7699

  Mobilos egyenleg lekérdezés esetén is szükség van a személyes azonosító kódok megadására.

 • Ha az MKB SZÉP Kártyát banki terminálon használja a kártyatulajdonos, az aktuális alszámlára vonatkozó SZÉP Kártya-egyenleg a terminál által kinyomtatott bizonylaton is feltüntetésre kerül.

Béren kívüli juttatási keretünkből, a SzépKártya segítségével már egyre több helyen fizethetünk különféle szolgáltatásokért országszerte. Érdemes tájékozódni arról, hogy a szolgáltatónál, ahol kártyánkat használni szeretnénk, mely alszámla keretét lehet igénybe venni. Célszerű azt is megérdeklődni, hogy milyen fizetési mód áll rendelkezésünkre az adott MKB SZÉP Kártya elfogadóhelyen.

További cikkeink: