MKB SZÉP Kártya

30 találat MKB SZÉP Kártya címkére
Megint rekordokat döntött az MKB SZÉP-Kártya

Remek évet zártak 2014-ben a kártyakibocsátó bankok. Az MKB Széchenyi Pihenőkártya tulajdonosok száma átlépte a 140 ezret. Országszerte több mint 16.500 szolgáltatónál fizethetnek a plasztikkal a kártyabirtokosok, és a cafeteria elemek közül egyre inkább a szépkártyáé a jövő.

Viszi a prímet a vendéglátás alszámla

Szép eredményeket könyvelhet el az MKB, ugyanis 135 ezer kártyabirtokos 16 ezer szolgáltató elfogadóhelyen tudja felhasználni béren kívüli juttatását. Továbbra is jelentős népszerűséggel bír a vendéglátás alszámla.

Tovább nőhet az MKB SZÉP Kártya népszerűsége

Az MKB plasztikkártya népszerűségét, valamint a Széchenyi Pihenőkártya-programmal kapcsolatos legújabb változásokat, tudnivalókat ismertette az MKB ügyvezető igazgatója, Lehoczky László.

Százezer fölött az MKB SZÉP Kártya tulajdonosok száma

Már több mint százezer MKB SzépKártya birtokos használhatja plasztik kártyáját az egész országban, a szolgáltató elfogadóhelyeken. A pihenőkártyáról szóló kormányrendelet módosításának köszönhetően, a forgalom további növekedésére számít a kibocsátó.

Férjhez mentem, mit tegyek a SZÉP Kártyámmal?

A Széchenyi pihenőkártya igénylés benyújtásakor szükség van a dolgozó, illetve a leendő társkártya tulajdonos családtag személyes adatainak megadására. Előfordul, hogy adatainkban – akár lakcím, akár házasság során a nevünk – változás következik be. Írásunk ilyen esetekre nyújt segítséget.

MKB SZÉP Kártya egyenleg lekérdezés

Az MKB SZÉP Kártya egyenleg lekérdezés menete webes, online felületen, telefonon, valamint a banki terminál által nyomtatott bizonylat segítségével történhet. SzépKártya birtokosként célszerű az aktuális cafeteria keretünk egyenlegét rendszeresen ellenőrizni.

Itt a 2011-es SZÉP Kártya lejárati ideje

A Széchenyi Kártyákon lévő összeg lejárati ideje a második naptári év májusának utolsó napja. A 2011-es szépkártya lejárati ideje így 2013. május 31. A 2011-es keretet kizárólag szálláshely szolgáltatásra lehet felhasználni.

A főszezonra Főszezont húzott az MKB SZÉP Kártya

Az MKB Széchenyi pihenőkártya a nyári főszezon után a Főszezonon is jelen volt. A 2012-es Főszezon turisztikai kiállítás és vásár kiállítói között az MKB Bank is várta az érdeklődőket, a Széchenyi plasztikkártya tulajdonosokat és szolgáltatókat. Újdonságokkal és gyakorlati tanácsokkal (pl. terminál kezelése) gazdagodhattak a kilátogatók.

Hamarosan lejár a 2011-es SZÉP Kártya keret

A rendelet szerint a Széchenyi pihenőkártya alszámláira utalható keretösszeg a következő naptári év végéig használható fel. A 2011-ben kapott juttatás emiatt 2012. december 31-én lejár! Fontos tudni, hogy a 2011-ben a kártyára érkezett összeget csak szállás szolgáltatásra lehet költeni.

Eredményes szezonnal nyitott a SZÉP Kártya

A belföldi turizmus élénkítésére létrehozott Széchenyi pihenőkártya rendszer működőképes, amit idei nyári szezon már be is bizonyított. A pihenőkártya sikerét mutatja, hogy – főleg a Balaton környékén és a Dunántúlon – jelentős forgalmat bonyolított. A kártyabirtokosok megszerették és megszokták a plasztikkártyát.

1
2 3