SZÉP Kártya egyenleg lekérdezés

A kártyatulajdonosok telefonos és internetes felületen, valamint okostelefonon futtatható mobil alkalmazás segítségével is lekérdezhetik az egyenleget. A kártya aktuális egyenlege POS terminálon történő fizetés után, a kinyomtatásra kerülő bizonylaton is szerepel.

A SZÉP Kártya egyenleg lekérdezés internetes felületen, valamint telefonos ügyfélszolgálaton keresztül lehetséges, de a terminál használatával, a tranzakcióról készülő bizonylaton is szerepel. Online egyenleglekérdezés a három kártyakibocsátó bank honlapján történik. Elérhető egyenlegünket már az adott bankok mobil alkalmazásán is nyomon követhetjük. A mobiltelefonos alkalmazások elérhetőek androidos és iOS rendszerekre is.

OTP SZÉP Kártya egyenleg:
A kártya egyenlegét telefonon, a SZÉP Kártya vonalon is le lehetőség van kérni. A telefonos egyenleglekérdezéshez, a kártyabirtokos azonosításához szükséges a kártya száma, a TeleKód (első használatkor a kártya számának utolsó 3 számjegye), a születési dátum, továbbá a főkártya birtokos esetében az adószám, társkártya birtokos esetében a TAJ szám.

Az OTP SZÉP Vonal telefonszáma: (06-1) 366-6222.

Internetes kártyaegyenleg ellenőrzés a www.otpportalok.hu oldalon lehetséges.

Itt csupán a teljes kártyaszám, illetve a Telekód megadása szükséges. Ez utóbbi alapesetben a kártyaszám utolsó számjegye, ám ezt feltétlen érdemes az első belépést követően megváltoztatni.

MKB SZÉP Kártya egyenleg:
A kártyabirtokosok egyenlegüket telefonos, illetve online felületen is lekérdezhetik. MKB SZÉP vonal: (06-1) 2-687-272, valamint a Kártyaközpont telefonszámai (06-1) 2-380-361, (06-1) 2-380-362, (06 20) 298-7009, (06 30) 931-9704 és (06 70) 779-7699) állnak rendelkezésre.

Interneten a www.mkbszepkartya.hu honlap személyes tárhelyre belépve, az azonosító és a jelszó megadása után juthat a kártyabirtokos a saját adataihoz.
Azonosító: az Intézménytől kapott, az MKB Széchenyi Kártyán megtalálható munkavállalói azonosító szám, amely nem azonos a 4x4 jegyű kártyaszámmal!

K&H SZÉP Kártya egyenleg:
Az aktuális keretösszeg lekérdezhető a K&H SZÉP Kártya ügyfélszolgálatán keresztül (+36 1/20/30/70 335 3355 / 7-es menüpont).
A kártyatulajdonosnak webes elérésen a K&H SZÉP kártyarendszer kártyabirtokosi felületén kell bejelentkezni ahhoz, hogy hozzáférjen az kártyaegyenleghez és a tranzakciók ellenőrzéséhez.

Az első alkalomkor a kártyaszám és az adóazonosító, a továbbiakban pedig a kártyaszám, és a választott jelszó beírása után lehet megnézni a kártya egyenlegét.

Ügyeljünk a biztonságra!
Internetes felületen történő belépést csak akkor válasszunk, ha az általunk használt számítógépet biztonságosnak ítéljük. Ügyeljünk arra, hogy az online rendszerből szabályosan kilépve hagyjuk el az oldalt.

A POS terminálon történő fizetés után kiállított bizonylatot őrizzük meg, és ne hagyjuk az elfogadó helyen!

Címkék:
egyenleg