SZÉP - infó

SZÉP Kártya egyenleg lekérdezés

A kártyatulajdonosok által a SZÉP Kártya egyenlege telefonos és internetes felületen egyaránt lekérdezhető. A kártya aktuális egyenlege POS terminálon történő fizetés után, a kinyomtatásra kerülő bizonylaton is szerepel.

A SZÉP Kártya egyenleg lekérdezésére internetes felületen, valamint telefonos ügyfélszolgálaton keresztül lehetséges. A POS terminál használatával, a tranzakcióról készülő bizonylaton is jelen van az egyenleg. Online egyenleg lekérdezéshez a három kártyakibocsátó bank honlapján történik.

OTP SZÉP Kártya egyenleg:
A kártya egyenlegét telefonon, a SZÉP Kártya vonalon is le lehetőség van kérni. A telefonos egyenleg-lekérdezéshez, a kártyabirtokos azonosításához szükséges a kártyaszám, a TeleKód (első alkalommal a kártya számának utolsó három számjegye), a születési dátum, továbbá a főkártya birtokos esetében az adószám, társkártya birtokos esetében a TAJ szám.

Az OTP SZÉP Vonal telefonszáma: (06-1) 439-7700.

Internetes kártyaegyenleg ellenőrzés a pihenőkártya Munkavállalói oldalán keresztül történik.
1. alkalommal a „regisztráció nélküli” belépést kell választani. A kártyaszám utolsó tíz karaktere, a születési dátum, főkártya esetén az adóazonosító jel, társkártya esetén a TAJ szám, valamint az ellenőrző kód begépelése kell. Ezután jutunk el a saját adatokhoz, ahol jelszómódosításra is lehetőség van, továbbá megtekinthetjük a tételes kártyaforgalmat, a munkáltatói egyenlegfeltöltéstől a tranzakciókig.

Regisztrált kártyatulajdonosoknak a belépés már egyszerűbb: az e-mail cím, a jelszó és az ellenőrző kód beírása után lehet eljutni a kártyaegyenleg lekérdezéséhez.

MKB SZÉP Kártya egyenleg:
A kártyabirtokosok egyenlegüket telefonos, illetve online felületen is lekérdezhetik. MKB SZÉP vonal: (06-1) 2-682-272, valamint a Kártyaközpont telefonszámai (06-1) 2-380-361, (06-1) 2-380-362, (06 20) 298-7009, (06 30) 931-9704 és (06 70) 779-7699) állnak rendelkezésre.

Interneten keresztül a honlap munkavállalói egyenleglekérdezés menüpontját választva, az azonosító és a jelszó megadása után juthat a kártyabirtokos a saját adataihoz, valamint a cafeteria egyenleg is itt tekinthető meg. Azonosító: az Intézménytől kapott, az MKB Széchenyi Kártyán megtalálható munkavállalói azonosító szám, amely nem azonos a 4x4 jegyű kártyaszámmal!

K&H SZÉP Kártya egyenleg:
A kártyatulajdonosnak interneten keresztül, a K&H Széchenyi Kártyarendszer Munkavállalói felületén kell bejelentkezni ahhoz, hogy hozzáférjen az kártyaegyenleghez és a tranzakciók ellenőrzéséhez.

Az első alkalommal a kártyaszám és az adóazonosító, a továbbiakban pedig a kártyaszám, és a választott jelszó beírása után lehet megnézni a kártya egyenlegét.

Ügyeljünk a biztonságra!
Internetes felületen keresztül történő belépést csak akkor válasszunk, ha az általunk használt számítógépet biztonságosnak ítéljük. Ügyeljünk arra, hogy az online rendszerből szabályosan kilépve hagyjuk el az oldalt.

A POS terminálon történő fizetés után kiállított bizonylatot őrizzük meg, és ne hagyjuk az elfogadó helyen!

További cikkeink: