SZÉP Kártya egyenleg lekérdezés

A kártyatulajdonosok telefonos és internetes felületen, valamint okostelefonon futtatható mobil alkalmazás segítségével is lekérdezhetik az egyenleget. A kártya aktuális egyenlege POS terminálon történő fizetés után, a kinyomtatásra kerülő bizonylaton is szerepel.

A SZÉP Kártya egyenleg lekérdezés internetes felületen, valamint telefonos ügyfélszolgálaton keresztül lehetséges, de a terminál használatával, a tranzakcióról készülő bizonylaton is szerepel. Online egyenleglekérdezés a három kártyakibocsátó bank honlapján történik. Elérhető egyenlegünket már az adott bankok mobil alkalmazásán is nyomon követhetjük. A mobiltelefonos alkalmazások elérhetőek androidos és iOS rendszerekre is.

OTP SZÉP Kártya egyenleg:
A kártya egyenlegét telefonon, a SZÉP Kártya vonalon is le lehetőség van kérni. A telefonos egyenleglekérdezéshez, a kártyabirtokos azonosításához szükséges a kártya száma, a TeleKód (első használatkor a kártya számának utolsó 3 számjegye), a születési dátum, továbbá a főkártya birtokos esetében az adószám, társkártya birtokos esetében a TAJ szám.

Az OTP SZÉP Vonal telefonszáma: (06-1) 366-6222.

Internetes kártyaegyenleg ellenőrzés a www.otpportalok.hu oldalon lehetséges.

Itt csupán a teljes kártyaszám, illetve a Telekód megadása szükséges. Ez utóbbi alapesetben a kártyaszám utolsó számjegye, ám ezt feltétlen érdemes az első belépést követően megváltoztatni.

MBH SZÉP Kártya egyenleg:
A kártya egyenlegét lekérhetjük telefonos ügyfélszolgálaton keresztül, a (06-1) 1268-7272-es számon, ez munkanapokon, hétfőtől-péntekig, 8 és 16 óra között tárcsázható. A fennmaradt összeg megtekinthető a bank honlapján is, a pénzintézet Szépkártya-portáljára történő belépést követően.

A költéseket, a beérkezett jóváírásokat és az elfogadóhelyek listáját is ellenőrizhetjük az MBH SZÉP Kártya mobilapp segítségével is. Ez letölthető a Google Play áruházból, illetve az App Store-ból.

A rendelkezésre álló keretösszeget megtudhatjuk továbbá a SZÉP Kártya Kártyaközpont elérhetőségeinek valamelyikén is. Ehhez hívjuk a (06-1) 2380-361, illetve a (06-1) 2380-362-es telefonszámok valamelyikét, vagy a (06-20) 2987-009, a (06-30) 9319-704, valamint a (06-70) 7797-699-es mobilszámok egyikét bármely nap (hétfőtől-vasárnapig) 8 és 20 óra között.

K&H SZÉP Kártya egyenleg:
Az aktuális keretösszeg lekérdezhető a K&H SZÉP Kártya ügyfélszolgálatán keresztül (+36 1/20/30/70 335 3355 / 7-es menüpont).
A kártyatulajdonosnak webes elérésen a K&H SZÉP kártyarendszer kártyabirtokosi felületén kell bejelentkezni ahhoz, hogy hozzáférjen az kártyaegyenleghez és a tranzakciók ellenőrzéséhez.

Az első alkalomkor a kártyaszám és az adóazonosító, a továbbiakban pedig a kártyaszám, és a választott jelszó beírása után lehet megnézni a kártya egyenlegét.

Ügyeljünk a biztonságra!
Internetes felületen történő belépést csak akkor válasszunk, ha az általunk használt számítógépet biztonságosnak ítéljük. Ügyeljünk arra, hogy az online rendszerből szabályosan kilépve hagyjuk el az oldalt.

A POS terminálon történő fizetés után kiállított bizonylatot őrizzük meg, és ne hagyjuk az elfogadó helyen!

Címkék:
egyenleg