SZÉP Kártya elfogadóhelyek Bakonybél térségében

Kiemelt bakonybéli (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Bakonybél térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Bakonybél településen:

Mesés környezetben, a Bakony-hegység szívében található Bakonybél. Ez a csodás Közép-Dunántúli település valódi felüdülést biztosít az erre járók számára. Hegyek, völgykatlan és barlangok – a természet számos csodája megtalálható a Veszprém megye határánál fekvő kicsi községben. A természeti kincsek mellett épített örökség és egyéb látnivalók teszik érdekessé a bakonybéli kirándulást. A községben elsősorban természetjáráshoz kapcsolódó programok, az aktív pihenés többféle típusa közül választhat az ide látogató. A túralehetőségek mellett vadászat, horgászat, sétakocsikázás és kerékpározás is várja a kikapcsolódni vágyókat.
A faluban kutyaszánhajtó pálya is található, ahol évente rendeznek versenyeket. A gyerekek számára játszótér és kézműves foglalkozások teszik színessé az itt töltött időt. A Sétavonat pedig kicsik és nagyok számára is tartogat különleges élményeket. Plasztikkártya elfogadó helyek Bakonybélen is kínálják szolgáltatásaikat mind szállás, vendéglátás, vagy szabadidős tevékenységek terén. Ez a kedves kis község a Bakony két legmagasabb hegye közötti völgykatlanban biztosít valódi felüdülést a turistáknak.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Bakonybél környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.