E-Magine Rides - Budapest

Tapasztald meg a mikromobilitás egy új formáját és suhanj végig Budapesten MonsteRolleren! Teljesen elektromos E-Scootereinkhez nem kell jogosítvány, gyere, próbáld ki és élvezd a szabadságot, mintha egy Harley Davidsonon ülnél! Fedezd fel Budapestet a lehető leggyorsabb, legbiztonságosabb módon!

Szabadidő  >   Egyéb szabadidő
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Csoportoknak, Fiataloknak, Kölcsönzés, Extrém kikapcsolódás, Szórakozás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
E-Magine Rides - Budapest SZÉP Kártya
Az E-Magine Rides két üzletében teljesen elektromos MonsteRollerekkel várunk titeket. Az E-Scooterek vezetéséhez nem szükséges jogosítvány, 16 éven felüliek bérbe vehetik, vagy részt vehetnek vezetett túráink egyikén is. A MonsteRollerek széles kerekeiknek is köszönhetően rendkívül biztonságosak, használatuk kerékpárúton és kijelölt kerékpársávban is megengedett. Az eszközökhöz bukósisakot is biztosítunk, valamint megtanítjuk nektek a biztonságos üzemeltetést is. Az E-Scooterekkel könnyen, gyorsan és környezetbarát módon tudjátok felfedezni Budapestet, gyertek és próbáljátok ki!
Cím:
1052 Budapest, Bécsi utca 8.
Tel.: (30) 859 9587
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
Bécsi utcai üzletünk a Deák Ferenc tér metrómegállótól 3 perc sétára található, így könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel.

Kiemelt elfogadó helyek: