SZÉP Kártya elfogadóhelyek Budapest térségében

Kiemelt budapesti (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Budapest térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Budapest településen:

Hazánk fővárosát Európa szívének, vagy a Duna gyöngyének is nevezik. Látnivalókban igazán gazdag, izgalmas történelmi város. Budapest gyógy- és termálfürdőkkel, múzeumokkal, színházakkal és szabadidős programok bőséges választékával várja az ide utazókat. Közép-Magyarország régióban fekvő nagyváros a Duna két partján helyezkedik el. Európa egyik legjelentősebb folyója két városrészre, Pestre és Budára osztja. A budapesti gyógyfürdők mellett kiemelt népszerűséggel bíró turisztikai célpont a Budai vár. Történelmi épületei mellett a Halászbástyáról szemünk elé táruló panoráma is különleges élményt kínál. A pesti oldalon található a belváros központjának tartott hangulatos sétálóutca, a Váci utca. A belvárosból az Andrássy út vezet a Hősök terére és a Városligetbe. Ez a szakasz, valamint a Budai Vár és a Várnegyed az UNESCO világörökségi helyszínei között szerepel. Budapesten több nemzetközi fesztivál is megrendezésre kerül, melyek közkedveltek a turisták körében. Ilyen például a húsz éves jubileumát 2012-ben ünneplő SZIGET Fesztivál, mely Európa-szerte ismert könnyűzenei fesztiválként kínál nagyszerű programokat. További neves rendezvények is helyet kapnak a fővárosban. A Budapesti Tavaszi Fesztivál is színvonalas, multikulturális rendezvény, sokféle műfajt és művészeti ágat bemutat. A várost bejárva nem csak látványosságok várják az ide látogatókat. Városszerte éttermek, pubok, romkocsmák, cukrászdák és kávézók, valamint gyorséttermek kínálataiból válogathat, aki megéhezik. Budapest szinte minden pontján találhatóak plasztikkártya elfogadó helyek, így bármerre járjon is, tartsa magánál cafeteria kártyáját.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Budapest környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.

Kiemelt elfogadó helyek: