SZÉP Kártya elfogadóhelyek Budapest térségében

Kiemelt budapesti (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Budapest térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Budapest településen:

Hazánk fővárosát Európa szívének, vagy a Duna gyöngyének is nevezik. Látnivalókban igazán gazdag, izgalmas történelmi város. Budapest gyógy- és termálfürdőkkel, múzeumokkal, színházakkal illetve szabadidős programok bőséges választékával várja az ide utazókat. Közép-Magyarország régióban fekvő nagyváros a Duna két partján helyezkedik el. Az öreg kontinens egyik legjelentősebb folyója két városrészre, Pestre és Budára osztja. A helyi gyógyfürdők mellett kiemelt népszerűséggel bíró turisztikai célpont a Budai vár. Történelmi épületein túl a Halászbástyáról szemünk elé táruló panoráma is különleges élményt kínál. A pesti oldalon található a belváros központjának tartott hangulatos sétálóutca, a Váci utca. A belvárosból az Andrássy út vezet a Hősök terére és a Városligetbe. Ez a szakasz, valamint a Budai Vár és a Várnegyed az UNESCO világörökségi helyszínei között szerepel. Budapesten több nemzetközi fesztivál is megrendezésre kerül, melyek közkedveltek a turisták körében. Ilyen például a húsz éves jubileumát 2012-ben ünneplő SZIGET Fesztivál, mely Európaszerte ismert könnyűzenei fesztiválként kínál nagyszerű programokat. További neves rendezvények is helyet kapnak a fővárosban. A Tavaszi Fesztivál is színvonalas, multikulturális rendezvény, sokféle műfajt és művészeti ágat bemutat. A várost bejárva nem csak látványosságok várják a látogatókat. Városszerte éttermek, pubok, romkocsmák, cukrászdák illetve kávézók, továbbá gyorséttermek kínálataiból válogathat, aki megéhezik. Budapest szinte minden pontján találhatóak plasztikkártya elfogadóhelyek, így bármerre járjon is, tartsa magánál cafeteria kártyáját.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Budapest környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.