Happy Summer Nyári Gyerektábor - Budapest

Ha eddig azt hitted, hogy a vízben nem vár gyermekedre más, csak veszély. Ha máshol már próbáltátok az úszást, de nem jártatok sikerrel. Ha úgy tudod, hogy a “pillangó” csak a lepkék elnevezése, és a “gyors” pedig csak a sebességet jelöli, itt az ideje, hogy úszó táborba írasd gyermeked.

Szabadidő  >   Sport, fitness
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Gyermekeknek, Stresszoldás, Testedzés, Fürdőszolgáltatás, Szórakozás
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Happy Summer Nyári Gyerektábor - Budapest SZÉP Kártya
A Kamaraerdei Ifjúsági Parkban biztosan megtalálja gyermeked a neki való sportot, hiszen választhat a foci, kosárlabda, floorball, strandröplabda, kézilabda, úszás, vízilabda és még rengeteg csapatjáték közül. Már 4 éves kortól várjuk a mozogni vágyó gyerekeket. Nálunk nem lesz gond, ha nem tud egy helyben megmaradni. Sőt a gólkirály címért is versenyezhet majd.

Mindezt szuper steril, gyerekcentrikus, zajmentes területen és természetvédelmi övezet mellett a friss levegőn teheti meg, ahol biztonságos környezetben, távol a város zajától sportolhat akár egész nap.

A Kamaraerdei Ifjúsági Park 5 hektáros ősfás területen terül el. Egy 33 m-es úszómedence és egy óriás méretű tanmedencében tanulhatnak a gyerekek úszni.

Lesz rengeteg vizes játék, vízi sorverseny, vízicsata, kincskeresés és persze megtanulunk nem csak úszni, de fejest ugrani, bukó fordulózni vagy azt is, hogy kell egymást kimenteni a vízből, ha arra lenne szükség.

Minden hétnek a végén Mini Olimpiát rendezünk, ahol kipróbálhatja erejét, ügyességét és gyorsaságát, hogy megkaphassa az arany érmet, melyet villogtathat majd a haverok előtt. A tábort 4-12 éves korú gyerekeknek ajánljuk.
nyári táboroztatás gyerekeknek
gyerektábor
nyári tábor
úszásoktatás
gyermek úszás
sportfoglalkozás
úszóedzések
kirándulás
gyerekprogramok
lovaglás
lovasoktatás
Cím:
1112 Budapest, Kamaraerdei út 12-14.
Tel.: (30) 945 7790
Nyitvatartás:
06.15 - 08.29.
GPS:
47° 26' 40.3" N, 18° 58' 41.4" E


Megközelítés:
Autóval bármilyen irányból, parkolás ingyenes.
Kelenföldi pályaudvartól 87-es és 87A jelzésű autóbusszal
Móricz Zsigmond körtér felől a 41-es villamossal

Kiemelt elfogadó helyek: