Greenshape - Budapest

Modern alakformás! 50 perc alatt akár 2000 kcal! Minden egyben: fekvőkerékpár - infrafény - vákuum - kollagén - fény- és aromaterápia a hatékony zsírégetés, fogyás, cellulitkezelés, méregtelenítés érdekében. Nincs életkor vagy kondíció megkötés, mindenki a saját lehetőségeihez igazítottan haladhat.

Szabadidő  >   Sport, fitness
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Stresszoldás, Wellness, Testedzés
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Greenshape - Budapest SZÉP Kártya
Gépeink:
InfraShape Horizontal:
Stílusos, modern fekvőkerékpár kapszulában. Több innovatív technológiát tartalmaz: érintőképernyős kijelző, luxus minőségű bőrborítás, vákuummasszázs, infrafény, kollagén lámpák, fény- és aromaterápiás kiegészítők Biztonságos edzés akár túlsúllyal küzdőknek, vagy teljesen kezdőknek is, hiszen a fekvő testhelyzet tehermentesíti a gerincet, így elkerülhető a hátsérülés. Edzés közben az érintőképernyős táblagépen kedvenc zenéidet hallgathatod vagy akár filmet is nézhetsz, de könnyen csatlakoztathatod Android vagy Iphone készülékedet is.
Mivel csak mellkastól lefelé vagy lezárva, nem kell attól tartanod, hogy esetleg az arcodat éri magasabb hő. Az izzadás egyértelmű azokon a területeken is, ahol nem vagy lezárva, mert a tested az egy összefüggő rendszer.
Nagyon jó eredmények a túlsúly elleni küzdelemben és cellulit problémákkal szemben. A készülék ötvözi a nyomás alatti vákuum masszást az infra fénnyel, így segíti a fogyást, az extra kalóriaégetést, és a rendkívül hatékony alakformálást.
Mindezt kollagén kezeléssel kombinálva, amely hozzájárul a bőr megfiatalításához. Használata 1 héten akár 3x - 24 órás szünetekkel.

RollShape:
A legújabb technológiájú tekercselés eljárású masszázs gép, amely infravörös, színterápia, kollagén lámpa és levegő ionizációs funkciókkal van felszerelve. Az egyedüli termék a piacon, amely ezekkel a funkciókkal rendelkezik. Időpontfoglalás: a weboldalon vagy nyitvatartási időben telefonon
alakformálás
zsírégetés
bőrszépítés
narancsbőr csökkentés
méregtelenítés
Cím:
1191 Budapest, Báthory u. 15.
Tel.: (70) 333 4366
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 30' 22" N, 19° 3' 10.2" E


Megközelítés:
Tömegközlekedéssel a megközelíthető az 50-es villamossal (Kossuth téri megálló), a 68, a 148 és a 151 jelzésű autóbuszokkal (Ady Endre út (Báthory utca) megálló)

Ingyenes parkolás.

Kiemelt elfogadó helyek: