Csávás Optika - Budapest

A Csávás Optika célja, hogy a jól látás örömét adja át mindenkinek egy-egy elkészült szemüveggel vagy megrendelt kontaktlencsével, hogy Ön is megtalálja optikánkban az igényeinek megfelelő szemüveget, megelégedve távozzon, és visszatérő Vendégünkké váljon az idők folyamán.

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Fiataloknak, Családoknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Egészségügy
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Csávás Optika - Budapest SZÉP Kártya
A Csávás Optikát 1993-ban alapítottuk. Édesapám már 1959 óta a látszerészettel foglalkozott, én pedig ekkorra lettem elég idős ahhoz, hogy családi vállalkozásként nyissunk egy saját kis üzletet az I. kerületben, az Attila úton. Ennek már idén 30 éve lesz. A szakma iránti elhivatottság, tisztelet és szenvedély az évtizedek alatt apáról fiúra szállt, de azóta is szeretettel várjuk Vásárlóinkat az Alagút közelében.

Kedvező árak, széles választék, folyamatosan bővülő árukészlet, szaktudás, minőség és garancia jellemzi profilunkat. A megrendelt szemüvegeket a saját műhelyünkben készítjük el, minden a mi kezeink közül kerül ki, erre garanciát vállalunk. A személyesség a kulcs: a Vásárlóink és a közelben lakók személyesen ismernek minket, megbíznak két kezünk munkájában, a szakértelmünkben, tapasztalatainkban és az általunk nyújtott minőségben, ismerik kedvező árainkat, elégedettek velünk és visszajárnak. Tudják, hozzánk bátran jöhetnek, bármiféle kérdésük vagy kívánságuk van a látásukkal, illetve szemüvegükkel kapcsolatban. Jöjjön el és válogasson Ön is kínálatunkból, próbálgasson kedvére, van időnk és türelmünk, sőt segítünk is, amíg megtalálja az elképzeléseinek megfelelő szemüveget.

Ha szemüveget készíttetne vagy egyéb optikai jellegű kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!
szakorvosi szemvizsgálat
látásvizsgálat
szemüvegkészítés
kontaktlencse-illesztés
szemüvegjavítás
Cím:
1013 Budapest, Attila út 6.
Tel.: (70) 621 5156
Nyitvatartás:
01.01. - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
Az üzletünkkel szemben áll meg az 5-ös busz (a Pasaréti tér felé az Alagút utca megállóhelyen), de a közelünkben jár a 16-os, a 105-ös és a 178-as busz is, valamint az 56-os és az 56A jelzésű villamos is (Krisztina tér megállóhely).

Kiemelt elfogadó helyek: