Akácliget Gyógy- és Strandfürdő szálláshelyek - Karcag

Szállóvendégeink előtt egész évben nyitva áll a fürdőnk területén található két csillagos kemping és a II. osztályú üdülőház, mely 2 apartmanból és 4 db kétágyas zuhanyzós üdülőszobából áll. A kemping területén egyidejűleg 282 fő tud sátorral illetve lakókocsival pihenni-üdülni.

Szállás  >   Egyéb szállás
  >  Jász-Nagykun-Szolnok  >  Karcag
Jellemzők: Wellness, Bababarát, Családbarát, Akadálymentesített, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Akácliget Gyógy- és Strandfürdő szálláshelyek - Karcag SZÉP Kártya
A kemping kiszolgáló egysége egy európai színvonalú központi épület, melyben jól felszerelt konyhák és ebédlő kapott helyet a vizesblokkokon túlmenően. A mozgáskorlátozottak részére nemenként zuhanyzó- wc helyiségek vannak kialakítva. Ebben az épületben a vendégek részére ruha mosás- szárítási lehetőség is biztosított.

Az üdülőlakások egy műemlék épületben kerültek kialakításra, s egy-egy lakásban egyidejűleg 4 fő pihenhet, üdülhet csendes, zöld övezetű környezetben. Rádió, tv, hűtőszekrény, telefon, jól felszerelt konyha és légkondicionáló berendezés biztosított. Az üdülőszobákban szintén rendszeresítve a rádió, tv, telefon, és replica panerailégkondicionáló berendezés és egy közös használatú hűtőszekrény.

A 2007-ben átadott 10 db faház remek lehetőséget ad nyári táborok megrendezésére. Az árak tartalmazzák a strandbelépőt a fürdő nyitvatartási idejében.
Cím:
5300 Karcag, Fürdő utca 3.
Tel.: (30) 228 0880
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
Vasútállomástól 3,5 km
Autóbusz megállóhelytől 500 m
Autóval Berekfürdő felől a körforgalom 1. kijárata után 1. kereszteződésnél jobbra fordulva az utcában található a bejárat.

Kiemelt elfogadó helyek: