Kemencés Vendégház - Vanyarc

Töltse szabadidejét a természethez közel, nyugodt környezetben, korhűen berendezett falusi házainkban. Közel száz éve épült házakból álló épületegyüttest állítottunk helyre, és alakítottunk ki a mai kornak megfelelő komforttal, megőrizve a régi kor jó ízlését, megmentve belőle minden lehetségest.

Szállás  >   Egyéb szállás
Észak-Magyarország   >  Nógrád  >  Vanyarc
Jellemzők: Falusi turizmus
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
Kemencés Vendégház - Vanyarc SZÉP Kártya
A vendégházunk 8 fő elszállásolására alkalmas épületegyüttes, amelyben két épület a múlt század első felének hangulatában, korabeli bútorokkal berendezett ház, míg egy épület modern bútorokkal felszerelt különálló apartman. Mindegyik lakrész teljesen felszerelt konyhával külön zuhanyzóval rendelkezik.

Az épületekhez tartozik még egy különálló fedett étkező-társalgó, gondozott kert, sütő-főző helyek. Társasjátékok, kerti játékok szolgálják vendégeink kényelmét, pihenését, valamint a gyerekek szórakozását. A külön bejáratú, hangulatos apartmanjainkban vendégeinknek kényelmes elhelyezést nyújtunk, olyan körülmények között, amely kicsit különleges és egyedi.
szállás
Cím:
2688 Vanyarc, Kossuth út 37-39.
Tel.: (30) 269 0449
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 49' 23.8" N, 19° 27' 16.1" E


Megközelítés:
A vendégház közúton megközelíthető Berce, Kálló és Szirák felől. Vonattal nem lehet megközelíteni. A szálláshelyet távolsági busszal lehet még megközelíteni.

Kiemelt elfogadó helyek: