SZÉP Kártya hírek
Szegfű Apartman
A rovat támogatója:
329 találat További híreink rovatban
Sokszor használják a SZÉP Kártyát a Balatonon

A nyári szezon nagyon mozgalmasra sikerült a Balaton körül. Köszönhető ez a kiváló nyaralóidőnek, és az egyre tudatosabb SZÉP-Kártya használatnak is. Bár a nyár véget ért, az őszi időszak is rengeteg remek programot tartogat.

Vezető helyen a SZÉP Kártya a cafeteria elemek között

A K&H által készített legfrissebb negyedéves felmérés szerint a SZÉP Kártya a cafeteria elemek között továbbra is a legnépszerűbbek között van. A megkérdezett mikro-, kis- és középvállalkozások közel fele tervez cafeteriát adni a munkavállalóknak.

Sokan buliznak az OTP SZÉP Kártyákkal

Az OTP SZÉP Kártya már a nyáron felülmúlta a várakozásokat. A fesztiválok és szabadidős programok belépőjegyének vásárlására eddig több mint 124 millió forintot költöttek a kártyabirtokosok.

SZÉP Kártyával teltház a hosszú hétvégén

A hosszú hétvége szinte minden szálláshelyen teltházas forgalmat produkál. A vendégek közül nagyon sokan választják fizetőeszközként a SZÉP Kártya egyenlegüket. A Pihenőkártya népszerűsége nőtt, a kártya rugalmasabbá és átjárhatóbbá vált.

A hosszabb szezon a SZÉP-Kártya számlájára írható

Bár nincs meghatározott időpont arra, meddig is tart, a szakemberek szerint még nem ért véget a szezon a Balatonon. A szezon hosszabbodását a Nemzetgazdasági Minisztérium a jó idő mellett a SZÉP Kártya számlájára is írja.

Valódi sikerek a hazai turizmusban a SZÉP Kártyával

Egyértelmű sikereket produkál a hazai turizmusban a SZÉP-Kártya. Valódi húzóerővé vált. A számadatok azt mutatják, hogy növekedés tapasztalható a belföldi vendégéjszakák, a vendégek számában, és a bevételek is emelkedtek.

Megújult a SZÉP Kártyát is elfogadó Egri Termálfürdő

Új élményelemek, bébimedence és hárompályás csúszdarendszer is várja a vízimádókat a megújult Egri Termálfürdőben. A fürdőkomplexum mindhárom kibocsátó SZÉP Kártya elfogadóhelyei között megtalálható, és egész évben várja vendégeit.

Állatkertek éjszakája augusztusban, akár SZÉP Kártyával

Második alkalommal kerül megrendezésre az ÉjszakáZOO, vagyis az Állatkertek Éjszakája. 2013. augusztus 30-án országszerte 12 állatkert várja hosszabbított nyitva tartással a látogatókat. A legtöbb állatkert a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is szerepel.

SZÉP-Kártya szárazon és víz(b)en

A Magyar Turizmus Zrt. tovább erősíti a Széchenyi Pihenő Kártya belföldi turizmust erősítő szerepét. Legújabb kampányuk arra hívja fel a figyelmet, hogy milyen sokféle felhasználást kínál a Szép Kártya. Érdemes kihasználni a folyamatosan bővülő lehetőségeket.

Közkedvelt juttatás a SZÉP Kártya 2013-ban

Az Erzsébet utalvány mögött a SZÉP-Kártya a második a béren kívüli juttatások népszerűségi listáján. A munkavállalók 70 százaléka részesül valamilyen cafeteria juttatásban. Pihenőkártyát minden negyedik munkavállalónak biztosít a munkáltatója.

5 6 7 8
9
10 11 12 13 14