Ticket Restaurant: Új szereplő a SZÉP-Kártya kibocsátók piacán

A korábban nagy népszerűséggel bíró, francia hátterű étkezési utalvány, a közismert Ticket Restaurant 2022. január közepétől SZÉP-Kártyaként tér vissza a hazai cafeteria-piacra. A főleg melegétkezést támogató, digitális formában is elérhető cafeteria-elem éppúgy működik, ahogy az OTP, az MBH (korábban MKB) és a K&H bankok által kibocsátott Széchenyi Pihenőkártyák.

A kedvezményes adózással adható megoldásnak köszönhetően, az Endered Magyarország Kft. szeretne hozzájárulni, hogy minél több olyan munkavállaló részére legyen elérhető ez a lehetőség, akik eddig nem részesültek ilyen korszerű, gyors és kényelmes juttatásban. A közismert és népszerű SZÉP Kártya konstrukció ezen formája a korszerű és kényelmes, ún. chip and PIN érintéses fizetést kínálja a használónak.

A Ticket Restaurant SZÉP-Kártya kibocsátását felügyelő, és a márkát menedzselő Edenred Magyarország Kft. közel 30 éve van jelen a hazai, utalványokat, juttatásokat és ajándékkártyákat forgalmazó cégek piacán. Az étkezési utalványok 2012-ben történő kivonását követően a cég a cafeteria-piacon maradt, és ajándékutalvány-forgalmazó tevékenységét kamatoztatta. Az Endered szolgáltatásai világszerte nagy népszerűségnek örvendenek mind a munkáltatók, mind a munkavállalók és kereskedelmi partnerek körében. Jelenleg hazánkban több ezer munkáltató és több százezer munkavállaló ismeri és használja a cég népszerű termékeit.

A Széchenyi Pihenőkártyák kibocsátását szabályozó rendelkezés előírja, hogy SZÉP-Kártya szolgáltatást csak pénzforgalmi szolgáltatók nyújthatnak. Ennek a feltételnek az Endered Ticket Restaurant SZÉP-kártya szolgáltatója is megfelel. A cég pénzforgalmi szolgáltatója egy Belgiumban bejegyzett vállalkozás, melynek a Belga Nemzeti Bank adott engedélyt, és nyújt felügyeletet a cégnek pénzforgalmi szolgáltatások nyújtására, valamint elektronikus pénzkibocsátáshoz. Az Endered Magyarország Kft. a hivatalos pénzforgalmi képviselője a belga cégnek, így teljes mértékben megfelel a rendeletben előírtaknak.

Címkék: