MBH SZÉP Kártya az új MKB plasztik

Több mint egy évtizeddel a bevezetését követően megváltozik az MKB SZÉP Kártya és helyette MBH SZÉP Kártya néven hivatkozunk rá, ám ez a számlatulajdonosok számára a gyakorlatban nem okoz majd fennakadásokat. Az elmúlt évek egyik legnagyobb hazai bankfúziója 2023. április 30-án lezárul, ekkor véglegesen egyesül az MKB Bank és a Takarékbank.

A társulás során létrejött pénzintézet az MBH Bank nevet kapta, a módosulás pedig érinti az MKB cafeteria kártyáit is, amelyek május 1-jétől MBH SZÉP Kártya néven érhetők majd el. A változások a már kint lévő Széchenyi Pihenőkártyákat nem érintik, azok érvényességi idejük végéig a megszokott módon használhatók. A plasztikhoz tartozó számlaszámok kapcsán sem várható módosítás. A fúzió lezárultát, azaz 2023. május 1-jét követően azonban mind az internetes felület, mind pedig a mobil applikáció új címen, illetve néven lesz majd elérhető.

Interneten az mbhszepkartya.hu oldalon intézhetjük a cafeteriával kapcsolatos teendőket, míg telefonon az MBH SZÉP Kártya App lesz a segítségünkre. Az átállást megkönnyítendő, a régi címek automatikusan átirányítják majd a felhasználókat az új felületre. Az ezeken használatos felhasználónév, illetve jelszó is a már megszokott marad, így az átállás várhatóan fennakadásoktól és kényelmetlenségektől mentes lesz.