SZÉP Kártya hírek
Szegfű Apartman
A rovat támogatója:
329 találat További híreink rovatban
Kecskeméti Repülőnapra SZÉP Kártyával

Idén újra helyet biztosít a Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató résztvevőinek a Kecskeméti Repülőbázis, 2013. augusztus 3-4-én. A rendezvényre a helyszínen is meg lehet vásárolni a belépőjegyet, akár SZÉP Kártya szabadidő alszámla terhére is.

Erre használjuk leginkább az OTP SZÉP Kártyát

Elsősorban a vendéglátás alszámla egyenlegét használják a munkavállalók – ez derült ki az OTP bank által közölt adataiból. Folyamatosan növekszik a szerződött munkáltatók, a kártyabirtokosok, valamint a SzépKártya elfogadóhelyek száma is.

Táborozás SZÉP Kártya egyenlegből

A SZÉP Kártya felhasználási körének bővülése talán sokaknak kínál megoldást a nyárra. A plasztik szabadidő alszámla kerete ugyanis felhasználható nyári táborok díjának rendezésére is. Elsősorban sport táborok élnek a lehetőséggel.

Rövidesen indul a 2013-as SZIGET Fesztivál

Minden idők egyik leglátványosabb és legszínesebb fesztiváljával készülnek a SZIGET Fesztiválköztársaság szervezői. 2013. augusztus 5-ig elővételben is lehet akár szépkártya szabadidő keretből is jegyet váltani.

SZÉP programok és lehetőségek a Tisza-tónál

A nyár a fesztiválok és a túrázások időszaka. Remek lehetőséget és a természet számtalan csodáját kínálja a Tisza-tó. Abádszalókon és más tóparti településen is számos elfogadóhelyen, sokféleképpen használhatják a SZÉP Kártyát a kártyabirtokosok.

Már érzik a fürdők a SZÉP Kártya módosításának előnyeit

2013. július 1. fontos dátum a hazai fürdők számára. Ettől a naptól a SZÉP Kártya mindhárom alszámlájáról lehet fürdőbelépőt vásárolni. A fürdők már egy hét alatt is érezhető forgalomnövekedést tapasztaltak.

A Csárda Napokon érdemes felfedezni a vidék ízeit

A hagyományokra is hangsúlyt helyező, egyedi hangulatú falusi turizmus népszerűsítése fontos. A Falusi Turizmus Országos Szövetsége (FATOSZ) fontosnak tartja, hogy a falun levő szállásadók is csatlakozzanak az elfogadóhelyek körébe.

Tovább nőhet az MKB SZÉP Kártya népszerűsége

Az MKB plasztikkártya népszerűségét, valamint a Széchenyi Pihenőkártya-programmal kapcsolatos legújabb változásokat, tudnivalókat ismertette az MKB ügyvezető igazgatója, Lehoczky László.

Halászat napja a Balatonon

A Balaton kedvelt úti cél a nyaralók és a horgászok számára. Remek programok, hatalmas strandok és színes fesztiválok várják az ide látogatókat. A II. Balatoni Halászat Napja a halászat, halételek iránt érdeklődők számára kínál érdekes programot.

A családbarát szálláshelyek jellemzői

Családi nyaralást sokan csak nagyobb gyerekekkel terveznek, mert az apróságoknak különleges igényei lehetnek. Azonban egyre több szállás-szolgáltató kínál családbarát szolgáltatásokat és szobákat. Érdemes időben alaposan utána járni a lehetőségeknek!

6 7 8 9
10
11 12 13 14 15