Utazás
Szegfű Apartman - Hajdúszoboszló
A rovat támogatója:

Oktoberfest szeptemberben, Zalaegerszegen

Szeptember 13-15. között kerül megrendezésre a Dunántúl legnagyobb látogatottsággal bíró rendezvénye, a III. Oktoberfest Sörfesztivál Zalaegerszegen. Egy igazán színes, mozgalmas és ingyenes gasztronómiai és kulturális fesztivál várja az érdeklődőket.

Település: Zalaegerszeg
Időpont: 2013. szeptember 13-15.

Magyarország egyetlen Oktoberfest Sörfesztiválja harmadik alkalommal várja Zalaegerszegen az érdeklődőket 2013. szeptember 13-15. között. A gasztronómiai és kulturális fesztivál idén is kiváló programokkal szórakoztat. Ír kocsmazene és Andrew Lloyd-Webber világhírű musicalje, a Macskák mellett sportrendezvények, gyermekprogramok és még véradás is lesz.

A program helyszínéül a zalaegerszegi Város Stadion-Sportcsarnok, és a Zala Pláza környéke szolgál. Érdemes mielőbb lefoglalni a szállást a SZÉP Kártya elfogadóhelyek kínálatából. A Dunántúl legnagyobb és leglátogatottabb sörfesztiváljának zárónapja labdarúgó tornákat, ZTE-FTC gálamérkőzést is tartogat. Az utolsó napon különleges meccseken szurkolhatnak a látogatók a színészeknek, újságíróknak, vagy akár a vállalkozók, illetve a városgazdálkodás csapatának. Az esemény házigazdája Buza Sándor, a megye gasztronómiai arca lesz.

Oktoberfest szeptemberben, Zalaegerszegen

Akiknek nem elég a fesztiválhangulat és a sok színes program, a városi AquaCity Vízicsúszda- és Élménypark is remek lehetőségeket kínál a szórakozásra. Az AquaCity – és a város számos szolgáltatója is – szerepel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadóhelyek között is. Ráadásul fürdőbe, strandra szóló belépőjegyet már mindhárom SZÉP Kártya alszámla egyenlegéből vásárolhatunk.

A város remek lehetőségeket kínál egész évben az ide látogató turistáknak. Az Élménypark mellett Termálfürdő, változatos programok és érdekes látnivalók, csodás természeti kincsek is remek kikapcsolódást ígérnek. A Jánkahegyi kilátó nem csak a turisták, hanem a helyiek körében is igen népszerű látványossággá nőtte ki magát.

További utazásos cikkeink:
Kiemelt SZÉP Kártya elfogadóhelyek: