Utazás
Szegfű Apartman - Hajdúszoboszló
A rovat támogatója:

Miskolci Sörfesztiválon a 40 éves Borsodi!

Már meg lehet vásárolni a jegyeket a Ticketportal online rendszerében a Miskolci Sörfesztiválra. A fesztivál 2013. szeptember 5-8. között várja a sörök és a jó zenék kedvelőit. Valódi családi programra invitál a város.

Település: Miskolc
Időpont: 2013. szeptember 5-8.

Nagyszabású születésnapi partival ünnepli 40. születésnapját a Borsodi. A Miskolci Sörfesztivál 2013. szeptember 5-8. között vára a vendégeket. Nemzetközi és hazai fellépők biztosítják a kiváló hangulatot a négy nap alatt. A nagyszerű zenéket olyan külföldi előadók is biztosítják, mint Haddaway és DJ Bobo, de itt lesz a Rednex együttes is, akik a country pörgős stílusának jeles képviselői.

A hazai sztárok közül ellátogat Miskolcra többek között a Hooligans, az Első Emelet és az Edda, a Carbonfools, Caramel is. A fesztiválon több mint 40 fellépő, százezer liter sör és remek programok garantálják a remek szórakozást. A rendezvény területén a gyermekeket vidámpark várja, és a Sportliget is remek szórakozási lehetőségekkel várja az érdeklődőket.

Miskolci Sörfesztiválon a 40 éves Borsodi!

A Ticketportal rendszerében már megkezdődött az online jegyrendelés. Lehetőség van napijegy, illetve bérlet vásárlásra is. A gyermekek számára 12 éves kor alatt felnőtt kísérettel a belépés a fesztivál területére ingyenes. A Ticketportalon erre a rendezvényre 2013. szeptember 4-én délután 16 óráig lehet jegyet vásárolni, ezt követően a helyszínen van jegyértékesítés.

Miskolc számos pontján találhatóak SZÉP Kártya elfogadóhelyek, érdemes már előre lefoglalni a szállást is a fesztivál idejére. A szállásköltség mindhárom alszámla egyenlegéből fizethető.

További utazásos cikkeink:
Kiemelt SZÉP Kártya elfogadóhelyek: