Utazás
Szegfű Apartman - Hajdúszoboszló
A rovat támogatója:

Közép-Magyarország fejlesztésében nagy szerepük van az EU-s pályázatoknak

A hazai gazdasági helyzetben nem csak a kis-és középvállalkozások fejlődéséhez nélkülözhetetlenek az EU-s támogatások, hanem a nagyobb cégek számára is. A közép magyarországi régió esetében szép számmal tapasztalni is ezek eredményét a közelmúltban, hiszen több jelentős fejlesztés is megtörtént – részben az elnyert pályázati összegeknek köszönhetően. Ez alól a vendéglátás és az idegenforgalom területe sem jelent kivételt.

A szabadidejüket wellness szállodákban, fürdőkben töltőknek minden korábbinál magasabb elvárásaik vannak ezen komplexumok irányába. A szükséges színvonal megvalósításához azonban sok esetben nem áll rendelkezésre megfelelő forrás. Ilyenkor jönnek képbe az EU-s pályázatok, melyeket megnyerve lehetőség nyílik a hosszú távú működőképességet biztosító fejlesztésekre. A tapasztalatok azt mutatják, hogy például rengeteget fejlődött a turizmus is, melynek kínálatában mindenki megtalálhatja azt a szórakozási lehetőséget, amely iránt érdeklődik.

Közép-Magyarország fejlesztésében nagy szerepük van az EU-s pályázatoknak

A wellness központtal rendelkező szállodák az év minden időszakában nagy népszerűségnek örvendenek. A hosszú hétvégék, ünnepek környékén a legtöbb szolgáltató akciós csomagajánlatokkal is áll a vendégek rendelkezésére. A hasonló kikapcsolódási lehetőségek igen kedveltek, és ma már nem csak nyáron döntenek úgy a családok, párok, hogy otthonuktól távol hódolnak a teljes testi-lelki feltöltődésnek. A színvonalasan felújított szállodák és fürdők akár a téli zimankó idején is wellness programokkal állnak rendelkezésre és szolgálják a legmagasabb színvonalon az igényeket. A kedvező árak iránt érdeklődőknek az igényes, kényelmes apartmanok és vendégházak is remek választásnak bizonyulnak a közép magyarországi régióban.

További utazásos cikkeink:
Kiemelt SZÉP Kártya elfogadóhelyek: