Utazás
Szegfű Apartman - Hajdúszoboszló
A rovat támogatója:

Ízek, borok, fesztivál, Erdőbénye vár

Augusztus 16-18. között rendezik meg a Bor, mámor, Bénye fesztivált Erdőbénye kertjeiben. Kiváló Tokaj-Hegyaljai borokkal, zempléni ételkülönlegességekkel, zenével és családi programokkal várják az érdeklődőket.

Település: Erdőbénye
Időpont: 2013. augusztus 16-18.

Bor, mámor… Bénye címmel gasztronómiai fesztiválon vehetnek részt azok, akik ellátogatnak Erdőbényére 2013. augusztus 16-18. között. A helyi borászok legkiválóbb borai mellett zenei koncertek és gasztronómiai különlegességek várják a vendégeket.

Tokaj 14 borászata, 12 étterem és 35 koncert (jazz és világzenével) teszi különlegessé ezt a hétvégét. Ezen a gasztro-kulturális eseményen kiállítások, kézműves mesterek alkotásai és számos más érdekes program közül lehet válogatni.

Családi programnak is ideális a bényei fesztivál, hiszen a kisebbek számára is külön programokkal készülnek a szervezők. Lesz kézműves foglalkozás, játszóház, bohócok és gyermekkoncertek is. A varázslatos hangulatú település pedig friss levegőjével, a csodás környékkel ideális helyszín a pihenésre, kikapcsolódásra.

SZÉP Kártya elfogadóhelyek Erdőbénye számos pontján is az ide látogatók rendelkezésére állnak. Szállás és vendéglátás mellett szabadidős lehetőségeket is igénybe lehet venni a cafeteria keret segítségével.

Ízek, borok, fesztivál, Erdőbénye vár

Ezen az egyedi hangulatú rendezvényen megnyílnak az érdeklődők előtt a tokaj-hegyaljai borászok szőlőskertjei. Ízletes borokat kóstolgatva, remek zenéket hallgatva, családias környezetben lehet egy feledhetetlen hétvégét eltölteni Erdőbénye és a környező hegyek ölelésében.

Érdemes megízlelni a zempléni gasztronómiai különlegességeket, melyekhez tökéletesen illenek a kiváló minőségű tokaji borvidék remek párlatai. A kiváló zenék, koncertek mellett a gyermekprogramok is gondoskodnak arról, hogy ezen a hétvégén az egész család remekül szórakozzon. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek is várják a kártyabirtokosokat.

További utazásos cikkeink:
Kiemelt SZÉP Kártya elfogadóhelyek: