Utazás
Szegfű Apartman - Hajdúszoboszló
A rovat támogatója:

Borkirálynő választás lesz Tarcalon

A Tokaji Borvidéken október második hétvégéjén tartják a Tarcali bornapokat, ennek keretében kerül megrendezésre az első Országos Borkirálynő Fesztivál is. A környéken a SZÉP Kártya elfogadóhelyek ajánlataiból is lehet csemegézni.

Település: Tarcal
Időpont: 2013. október 11-13.

Ősszel szerte az országban, főként a borvidékek környékén gyakoriak a borfesztiválok, szüreti és gasztronómiai rendezvények. A Tokaj szomszédságában fekvő Tarcalon október második hétvégéjén különleges bornapokat tartanak. A helyiek és az ide látogatók szórakoztatásáról hazai sztárvendégek gondoskodnak, a finom falatok között helyi ízekkel, ételkülönlegességekkel is találkozhatnak a vendégek.

A Tarcali Bornapok néven ismert rendezvénysorozat szombati napján kerül megrendezésre az I. Hegyalja Nemzetközi Táncfesztivál, valamint az országban először Országos Borkirálynő Fesztivált tartanak, melynek koronázási ceremóniája vasárnap délután, kora este zárja a hétvégét.

Borkirálynő választás lesz Tarcalon

Tarcalon több helyen és a környező településeken, így Tokajon is találhatóak SZÉP Kártya elfogadóhelyek a szálláshely-szolgáltatók között. Érdemes időben szállást foglalni a hétvégére, mert egy igazán jó hangulatú, finom borokkal és csodás hölgyekkel felvértezett gasztro-kulturális hétvége ígérkezik.

Az Észak-Magyarországi régió egyik kiemelt borvidékén, a Zempléni-hegység és az Alföld találkozásánál elterülő Tarcal színes eseményei mellett természeti kincseivel, elbűvölő panorámájával, és ízletes borászati remekeivel ideális úti cél az őszi időszakban is. Érdemes felfedezni a környéket, és kipróbálni a SZÉP Kártya elfogadóhelyek által nyújtott szolgáltatásokat is.

További utazásos cikkeink:
Kiemelt SZÉP Kártya elfogadóhelyek: