Utazás
Szegfű Apartman - Hajdúszoboszló
A rovat támogatója:

Borfesztivál Balatonmáriafürdőn

2014. június 14-én rendezik Balatonmáriafürdőn az I. Máriai Merlot Rosé Fesztivált. Ízletes borok, jó hangulatú gyerekprogramok, állatsimogató, profi favágók és kiváló zenék a programban. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek várják vendégeiket a Balaton partján.

Település: Balatonmáriafürdő
Időpont: 2014. június 14.

Látványos favágó show is várja azokat, akik 2014. június 14-én ellátogatnak az I. Máriai Merlot Rosé Fesztiválra, Balatonmáriafürdőre. A város központjában megrendezésre kerülő esemény élményekben gazdag családi programot ígér. A zenés programok és az ízletes borok mellett változatos gyermekprogramok teszik még színesebbé a rendezvényt.

A borfesztivál egyik legérdekesebb és leghangosabb programja a Favágó Show, a Stihl Timbersports. Európa-bajnok profi favágók tartanak bemutatót a faaprítás művészetéből, különleges, versenyzésre készített szerszámaik segítségével.

Borfesztivál Balatonmáriafürdőn

A gyerekeket csendesebb programok várják, mint pl. arcfestés, aszfaltrajz verseny, állatsimogató és lufi hajtogatás. Emellett a különböző korosztályokra szabott futóversenyeken is kipróbálhatják magukat. A nagyobbak, a borkedvelő felnőttek pedig borkóstolókon tesztelhetik le a különböző pincészetek termékeit. A bátrabbak a borral kapcsolatos ismereteiket is próbára tehetik, különböző kvízjátékokkal is készülnek a szervezők.

A zenés programok között is többféle műfaj ritmusait élvezhetik a borfesztivál látogatói. Délután fúvószenekar és ütőegyüttes pörgeti fel a hangulatot, este pedig Elvis Show várja a későn fekvőket.

Érdemes már most átböngészni a szálláskínálatot. SZÉP Kártya elfogadóhelyek a Balaton szinte minden pontján várják a kártyabirtokosokat. Az I. Máriai Merlot Rosé Fesztivál Balatonmáriafürdőn tökéletes alapozása lehet a nyári vakáció remek hangulatának. A SZÉP Kártya pedig ideális társunk lehet a hétköznapok és a pihenés idején egyaránt.

További utazásos cikkeink:
Kiemelt SZÉP Kártya elfogadóhelyek: