Utazás
Szegfű Apartman - Hajdúszoboszló
A rovat támogatója:

2014-ben is lesz kocsonyafesztivál Miskolcon

A nagy sikerű Kocsonyafesztivál tizennegyedik alkalommal vonultatja fel a hagyományos miskolci ízeket. Színes programok, finom falatok és a SZÉP Kártya elfogadóhelyek Miskolc számos pontján várják az érdeklődőket.

Település: Miskolc
Időpont: 2014. március 7-9.

Évről évre nagy sikerrel zajlik Miskolcon a hagyományos Kocsonyafesztivál, mely idén 2014. március 7-9. között kerül megrendezésre. Ez a remek hangulatú gasztronómiai fesztivál egy régi miskolci közmondáshoz kötődik. „Pislog, mint miskolci kocsonyában a béka.”

Ez a remek gasztrofesztivál sokféle finomsággal, ízletes ételekkel, kocsonyafőző versenyekkel, és szíverősítő italokkal és remek programokkal várja a látogatókat. A hétvégére érdemes szállást foglalni a SZÉP Kártya elfogadóhelyek kínálatából.

2014-ben is lesz kocsonyafesztivál Miskolcon

Miskolc a hangulatos rendezvény mellett számos látnivalóval kedveskedik az ide érkezőknek. A város egyik közkedvelt úti célja a barlangfürdő, mely a természet szépségeit és a jótékony hatású gyógyvíz erejét kínálja.

A Miskolci Kocsonyafesztivál már turisztikai nívódíjat is kiérdemelt. Ez a remek családi program minden korosztálynak tartogat érdekességeket. Az eseményt a Kocsonyatőzsde előzi meg, melynek fő célja a miskolci vendéglátás, a hazai termékek népszerűsítése.

Idén is érdemes felkeresni ezt a finomságokkal tarkított eseményt. A színpadokon és a fesztivál-helyszíneken változatos programok várják a vendégeket, a környékbeli szálláshelyek pedig akciós ajánlatokkal készülnek. Többségük csatlakozott a SZÉP Kártya elfogadóhelyek egyre bővülő köréhez.

A rendezvényre nosztalgiavonattal is el lehet jutni. Ne hagyja ki Ön sem!

További utazásos cikkeink:
Kiemelt SZÉP Kártya elfogadóhelyek: