SZÉP Kártya elfogadóhelyek Cserépfalu térségében

Kiemelt cserépfalui (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Cserépfalu térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Cserépfalu településen:

Borsod-Abaúj-Zemplén megye délnyugati szélén fekszik egy apró kis község, az ezer lelket számláló Cserépfalu. Lakói kedves, vendégszerető emberek, akik sokat tesznek településük folyamatos fejlődéséért. A cserépfalui turizmus igazán sokrétű. Aki ide látogat, megtapasztalhatja a falusi turizmust, a bor- és ökoturizmust, és ízelítőt kaphat a lovas és ifjúsági turizmusból is. Ráadásul, ennek a kicsi községnek jó pár szolgáltatója szerepel a plasztikkártya elfogadó-helyek között is. Ez a kis Észak-Magyarországi község sokféle érdekes programmal, és a Bükk hegység csodálatos természeti adottságaival különleges kikapcsolódást nyújthat a nagyvárosi rohanás, a zajos hétköznapok után. A remek hangulat Cserépfalun a helyiek kedvessége miatt is adott, és ezt még tovább fokozhatjuk a pihenés során, ha felkeressük a Pincesort. A falu lakossága ugyanis nagyon régóta foglalkozik szőlő- és gyümölcstermesztéssel, borászattal is. Itt található az ország leghosszabb völgye, a Hór-völgy, és a falu határában található a Suba-lyuk barlang, ahol jelentős régészeti leletet, neandervölgyi ember nyomokat feltártak. A térségben 4 híres termálfürdő is található.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Cserépfalu környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.