SZÉP Kártya elfogadóhelyek Báta térségében

Kiemelt bátai (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Báta térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Báta településen:

Báta egy kicsiny község Tolna megye déli peremén, a Dél-Dunántúlon, a Duna partján. Ez a hangulatos kis település nevezetességeivel, vendégszerető lakosaival és programjaival kiváló úti cél. A faluban számos látványosság, gasztronómiai és túralehetőségek mellett a Duna-Dráva Nemzeti Park természeti kincsei is várják az ide látogatókat. Bátán Fazekasház, Czencz János emlékmúzeum, Halászház és tájház mutatja be a környék néprajzi hagyományait. Az aktív pihenést kedvelők számára a Gemenci erdőben csillagtúrák, a környéken sportolási lehetőség teszi még érdekesebbé az itt eltöltött időt. A vízimádóknak vízi túrák, horgászat, sétahajózási lehetőség kínál feledhetetlen programokat. Plasztikkártya elfogadó helyek Báta településen is találhatóak. Itt áll a Szent Vér templom is, mely egyedi látványt nyújt az esti megvilágításnak köszönhetően. A turisták, látogatók azonban további bátai kápolnákat, műemlék-templomokat is megcsodálhatnak. A Sárköz-Dunavölgye térsége, a Gemenci erdő és a Nemzeti Park révén a falu és térsége igazi felüdülést biztosít, érdemes felfedezni. A település tökéletes kiindulási hely a környék bejárására, valamint a túrák utáni pihenéshez családok és baráti társaságok számára egyaránt.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Báta környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.

Kiemelt elfogadó helyek: