SZÉP Kártya elfogadóhelyek Alsónyék térségében

Kiemelt alsónyéki (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Alsónyék térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Alsónyék településen:

A Sárköz egyik legszebb és leghangulatosabb településének tartják ezt a Tolna megye déli részén, közvetlenül Bátaszék mellett lévő kis községet. Alsónyék nem csak a csodás sárközi népviseletéről és hagyományairól nevezetes. A szekszárdi borvidék közelsége révén az ide látogatók ízletes borokat is kóstolhatnak. Az alsónyéki Tájház helytörténeti, néprajzi gyűjteménye az egyedülálló sárközi szőttesekből, népviseletekből, hímzésekből, és a helyi fazekasságból mutatnak ízelítőt. Ez a kis, ezernél kevesebb lelket számláló település vendégszerető lakosaival szeretettel fogadja a túrázókat, kirándulókat. Alsónyéken, a Falunapi Bográcsos Fesztivál a helyi gasztronómia jellegzetes ízeit állítja középpontba, de a rendszeresen megtartott Sárközi Lakodalom, és a jó hangulatú Szüreti felvonulás is remek programot kínálhat. A természetjárók számára a Dél-Dunántúl egyik legszebb része, a Duna-Dráva Nemzeti Park közelsége is remek lehetőségeket kínál. Mindezek mellett, ez az apró község a plasztikkártya elfogadó helyek között is megtalálható szálláshelyet is kínál az ide látogatók számára. Érdemes ellátogatni Alsónyékre, mert ez a csodás kis település igazi felüdülést biztosít a nagyvárosi rohanás után.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Alsónyék környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.