SZÉP Kártya elfogadóhelyek Aggtelek térségében

Kiemelt aggteleki (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Aggtelek térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Aggtelek településen:

Cseppkőbarlangjáról és nemzeti parkjáról is híres az Észak-Magyarországon lévő Borsod-Abaúj-Zemplén megyei község. A csodás környezet a határ menti települést kedvelt úti céllá tette. Aggtelek nem csak a barlangászok számára különleges terep. A természetbarátok számára az aggteleki cseppkőbarlangok látványos, páratlan természeti nevezetességnek számítanak. A barlangok klímája ideális gyógymód a légúti megbetegedésekre. Az Aggteleki Nemzeti Park barlangjai 1995 óta az UNESCO Világörökségi Listán is szerepelnek. Itt található a világ jelenleg egyetlen ismert, és átjárható országhatára is.
Ebben a festői kis községben is több olyan szálláshelyet és szolgáltatót találunk, melyek szerepelnek a plasztikkártya elfogadó helyek adatbázisában. A Nemzeti Park területén érdemes hosszabb időt eltölteni. A túrázás ebben a környezetben valódi felüdülést kínál. A Kárpátok közelsége, az Északi-középhegység egyedi növényvilágával és panorámájával kápráztatja el az ide látogatókat. Érdemes bejárni a környéket gyalogosan, vagy akár lóháton. A környék kultúrtörténeti kincsei között Jósfafő hangulatos épületei, a martonyi Háromhegyi Pálos templomrom és kolostorrom is felfedezésre vár. Aggteleken maga a természet várja a kirándulókat, természetjárókat.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Aggtelek környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.