Vadszilva Apartman - Balatonőszöd

Apartmanunk exkluzív környezetben elhelyezkedő, családbarát szálláshely, a Balaton parttól pár perc sétányira. Állatbarát szálláshelyként várunk minden kedves érdeklődőt és kis kedvencét! A SZÉP kártyák bármelyikét elfogadjuk, valamint bármely zseb felhasználható.

Szállás  >   Apartman
Dél-Dunántúl   >  Somogy  >  Balatonőszöd
Jellemzők: Családbarát, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MKB
K&H
Vadszilva Apartman - Balatonőszöd SZÉP Kártya
Kedves Érdeklődő!

Várjuk szeretettel Önt és kedves családját, barátait a Balatonőszödön található, 4 férőhelyes, frissen felújított Vadszilva Apartmanban.
A lakásban egy alap felszereltségekkel rendelkező konyha, két kihúzható (200x210cm) kanapé, saját fürdőszoba, illetve kertkapcsolatos terasz található. A szálláshely légkondicionálóval ellátott, így a nagy meleg idején is komfortos érzetet nyújt. A nagy képernyős televízió, és a sokszínű csatorna kínálat szintén vendégeink kényelmét szolgálja. Szálláshelyünk egy zárt lakóparkban található, ahol a közös kerthelyiségekben grillezésre, illetve játszótér használatra is van lehetőség.
A hozzánk látogatók kis kedvenceiket is magukkal hozhatják, az apartmanban a kisállatoknak is jut bőven hely.

A környéket érdemes bejárni, akár autóval, biciklivel vagy sétálva. A közelben több kirándulóhely is található, többek között kilátók, a Zamárdi Kalandpark, valamint a fenyvesi kisvasút.

Várunk minden kedves vendéget szeretettel!
Cím:
8637 Balatonőszöd, Hullám utca 45D
Tel.: (70) 313 0356
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 49' 24.9" N, 17° 48' 21.3" E


Megközelítés:
Autóval:
M7-es autópálya 130-as kijárat; 7-es főút, Balatonszárszó. Az autóval érkező vendégek számára a lakóparkban van lehetőség ingyenes parkolásra.

Vonattal:
Balatonszárszó megállóban érdemes leszállni, innen nagyjából 3km-re található a szálláshely.Taxi rendelésre előzetesen van lehetőség. Megbeszélés esetén tudunk biztosítani fuvart.

Kiemelt elfogadó helyek: