Somodi Ház - Noszvaj

Vendégházunk a Bükk-hegység lábánál, Noszvaj-Síkfőkúton található, Közép-Európa egyik legtisztább levegőjű hegyvidéki és „virágos” falujában. Erdővel övezett házunkból páratlan panoráma tárul a településre. Az egész évben, csak egyben kiadó összkomfortos ház 6 fő részére biztosít elhelyezést.

Szállás  >  Noszvaj  >   Vendégház
Észak-Magyarország   >  Heves
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Hegyvidéki, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
Somodi Ház - Noszvaj SZÉP Kártya
Az összkomfortos vendégház maximum 6 fő részére biztosít kényelmes elhelyezést, csak egyben kiadó. A földszinten kis hálóban franciaágy, tetőtérben 2 különálló ágy és egy szétnyitható kanapé található egy légtérben. A szobákban TV, dvd-lejátszó van. A földszinti pultos konyha jól felszerelt, hűtőszekrény, sütős gáztűzhely, mikrohullámú sütő, tea- és kávéfőző készülék, valamint evőeszközök, tányérok és a főzéshez szükséges edények, konyhagépek mind megtalálhatók.

A fürdőszoba zuhanyzós, elektromos bojler szolgáltatja a használati meleg vizet. Hidegben radiátoros központi fűtés biztosítja a meleget.
A parkosított kertből a teraszon vagy a szaletliben ülve láthatjuk az egész völgyben húzódó községet. Kellemes vacsorák elkészítéséhez grill, tűzrakóhely, bogrács használható, kinti pihenéshez hintaágy és nyugszék biztosított.

A biztonságos parkoláshoz egy autónak garázs áll rendelkezésre. Egy kerékpár is igénybe vehető az egyszerűbb, gyorsabb bevásárláshoz.
Kisgyermekek számára is barátságos környezet (hinta, járóka, kád, etetőszék). A ház minimum 3 napra kiadó. A ház nyáron (jún. 15 - aug. 31. között) csak teljes hétre, szombattól szombatig kiadó.

Nyáron érkezés: szombaton 14 óra után Távozás: szombaton 10 óráig.
Nem nyári időszakban külön egyeztetés és foglaltság függvénye. Az előre egyeztetett max. 6 fős létszámnak megfelelően ágyneműt, ágyneműhuzatot és törülközőt biztosítunk. A házat átadás előtt takarítjuk. Egy hétnél hosszabb tartózkodás esetén köztes takarítás is igényelhető. A házban a tulajdonossal nem egyeztetett vendég nem szállásolható el!
Kutya, macska, egyéb kisállat a házba nem hozható!

Somodi Ház - Noszvaj SZÉP Kártya Somodi Ház - Noszvaj SZÉP Kártya Somodi Ház - Noszvaj SZÉP Kártya

Cím:
3325 Noszvaj, Tölgyes u. 26.
Tel.: (20) 578 5538
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31
GPS:
47° 56' 55.4" N, 20° 28' 4.6" E
Megközelítés:
A ház Síkfőkúton, a Tölgyes utca végén található, megközelíthető gépkocsival két irányból. Parkolni a falu felőli bejáratnál lehet zárt garázsban, innen felfelé vezet egy hosszabb lépcső a házhoz. Kipakoláshoz lehetséges a felső bejáratnál megállni, mert akkor lefelé kell menni a házhoz!
A faluba busz is jár Egerből, a megállóhelytől kisebb séta a ház.