Pipacs Apartmanház - Balatonboglár

Balatonboglár, ahol a család is örömmel nyaral! Ha egy kellemes, tartalmas kikapcsolódásra vágyik, vagy csoportos rendezvényt szeretne, akkor jöjjön Balatonboglárra és pihenjen a barátságos, rusztikus mediterrán 22 férőhelyes medencés Pipacs Apartmanházban.

Szállás  >  Balatonboglár   >   Vendégház
Dél-Dunántúl   >  Somogy
Jellemzők: Családbarát, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
Pipacs Apartmanház - Balatonboglár  SZÉP Kártya
2-5 ágyas, kényelmes apartmanjainkban és szobáinkban gondtalanul érezheti magát, ha megunta a mindennapok nyüzsgését, zaját. Jó időben áztassa magát a selymes habokban, vagy medencénkben, ugyanakkor rossz időben is számtalan program közül válogathat: borospincék, éttermek, múzeumok, túrák színpadi és zenés szórakozóhelyek, kalandpark adják a déli part jellegzetes nyaralóhelyének meghitt báját.

Szolgáltatások:
Kültéri húsülő, medence, pancsolóval, napozó és pihenő kert, bár, büfé, kerti épített paraszt konyha (sütő, grill, kemence), ahol a vendégek kipróbálhatják főzési tudományukat.
Ezenfelül van WI-FI és parkolási lehetőség is!

Kis testű kutya egyeztetés után 4000 Ft/nap és 10000 Ft/kaucióval bevihető. Rendezvényeket külön megbeszélés és térítés ellenében fogadunk.

Télen-nyáron nyitva vagyunk!

Pipacs Apartmanház - Balatonboglár  SZÉP Kártya

Cím:
8630 Balatonboglár , Pipacs utca 7.
Tel.: (20) 262 8311
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 46' 31.6" N, 17° 40' 14.4" E
Megközelítés:
Autóval az M7-es autópálya 143-as lejárótól 1,5 km-re a part felé. A 7-es főúttól 500 méterre a város felé. A csendes, családi házas város részben vagyunk.

Vasútállomástól 1500 m-re, a buszmegállótól 700 m-re, a hajóállomástól 1700 m-re vagyunk megtalálhatóak.