Mandala MozgásStúdió és Biobolt + Flabélos - Budaörs

A budaörsi lakótelepen várunk családi hangulatú Stúdiónkban, ahol az egészséges életmódot hirdetjük a test-lélek-szellem egységében. Stúdiónk 3 részből tevődik össze: Mozgásformák, Egészséges élelmiszerek és Alternatív gyógymódok egyéni és csoportos formában.

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budaörs
Jellemzők: Stresszoldás, Életmód, Ismeretszerzés, Testedzés, Szórakozás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Mandala MozgásStúdió és Biobolt + Flabélos - Budaörs SZÉP Kártya
Tornatermünkben sokféle mozgásformát kipróbálhatsz!

Jógák:
gerinc, Hatha, női, Kundalini, gyerek, babás és kismamajóga, Bokna, Zumba, bodyArt, gerinctorna, Pilates, TaiChi, Hip-Hop, Vitál torna 50 felett, Flabélos, OtoCHILI kockahasgép kedvező árakon!

Tanfolyamok, foglalkozások gyermekeknek: Agykontroll tanfolyam - a pozitív, vidám gyermekekért. LazulaManó - játékos oldás csoportban vagy egyénileg. kineziológussal.

Hip-hop oktatás heti kétszer gyerekeknek, fellépési lehetőséggel.

Masszázsok:
Ceragem jádeköves gépi masszázs, Svéd-, frissítő, Méz-, Lávaköves-, Shiatsu, Thai-, Talp-, Gyógy-, Tibeti / egész testes vagy részmasszázsban választhatók Masszázsok bejelentkezésre bármely nap, talpreflexológia kedden vehető igénybe.

Terápiás kezelések: Holistic Pulsing, Cranyosacralis terápia, Prananadi kezelés, Belső utazás, Családállítás

Bioboltunkban bio, reform, paleolit, tej, tojásmentes, gluténmentes alapanyagokat, élesztőmentes kenyereket és sokféle étrendkiegészítőt találsz. Minden héten csütörtökön szerezzük be megrendeléseket, ami a weboldalunkon lévő 25ezres terméklistából kiválasztható.
Cím:
2040 Budaörs, Lévai u. 29.
Tel.: (20) 971 3939
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
08.00 - 19.00
GPS:
47° 27' 33.8" N, 18° 56' 36.1" E


Megközelítés:
M1-M7 közös szakaszáról Budaörs-Nyugat felé lekanyarodva a Baumax körforgalomból a budaörsi hegyek felé egyenesen tovább, (Bretzfeld u.) innen az első lehetőségnél balra kanyarodunk, ez már a Lévai u.

A bejáratunk nem látszik a Lévai utcából, így a bordó és zöld színű 10 emeletes közt kell besétálni és balra fordulva a 29-es szám mellett elsétálni a Mandala bejáratáig.

A 100-as főútról érkezve pedig a Városháza körforgalmából az Auchan irányába kanyarodunk, innen szintén az első utca a Lévai u.

Kiemelt elfogadó helyek: