Hunguest Hotel Nagyerdő - Debrecen

A szállodalánctól már megszokott, minőségi szálláshelyet kínálunk Önnek Debrecenben is. Több mint száz szobánk várja a pihenni vágyókat. Klimatizált, illetve erkélyes szobáinkból megcsodálhatja a város panorámáját. A szálloda közelében pedig rengeteg kiváló programlehetőség várja az egész családot.

Szállás  >   Hotel***
Észak-Alföld   >  Hajdú-Bihar  >  Debrecen
Jellemzők: Wellness, Városlátogatás, Aktív pihenés, Rendezvényhelyszín
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
Hunguest Hotel Nagyerdő - Debrecen SZÉP Kártya
A Hunguest Hotels szállodalánc már sok év óta garantálja a minőségi pihenést és kikapcsolódást. Így van ez a debreceni Hotel Nagyerdő esetében is. A szálloda a város egyik legcsendesebb, legszebb részén található, a Nagyerdő szívében. Vendégeink kikapcsolódásáról finn szauna, nyári szezonban salakos teniszpálya is gondoskodik. Wellness szolgáltatásaink között különböző masszázs-lehetőségeket is igénybe vehetők.

Kiváló árainkkal, akciós ajánlatainkkal és kedvezményes csomagajánlatokkal várjuk a hozzánk érkezőket az év minden szakában. Családi üdüléseken, pihenésen túl szállodánk rendezvények lebonyolításában is segítséget nyújthat. Ehhez két rendezvénytermünket tudjuk vendégeink számára biztosítani.
Hunguest Hotel Nagyerdő szolgáltatásai:
Városnézés szervezése
Wellness
Gyógymasszőr
Kerékpár kölcsönzés
Teniszpálya
WIFI
Hajszárító kölcsönzés
Szobaszervíz
Fürdőköpeny bérlés
Szobai telefonhasználat
Hotel széf
Zárt parkoló
Taxirendelés
Helyi villamosjegy
Ajándékbolt
Klimatizált étterem
Lift

Hunguest Hotel Nagyerdő - Debrecen SZÉP Kártya Hunguest Hotel Nagyerdő - Debrecen SZÉP Kártya Hunguest Hotel Nagyerdő - Debrecen SZÉP Kártya Hunguest Hotel Nagyerdő - Debrecen SZÉP Kártya Hunguest Hotel Nagyerdő - Debrecen SZÉP Kártya

Cím:
4032 Debrecen, Pallagi út 5.
Tel.: (52) 410 588
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 33' 0" N, 21° 37' 47.4" E
Megközelítés:
Gépjárművel érkezőknek a következő útvonalakat javasoljuk (vannak rövidebbek is, de azoknál nagyobb az eltévedés esélye):
33-as úton Hortobágy felől érkezők a Füredi úton (a 33-as út folytatásaként) jutnak be a városba. Ahol a Füredi út keresztezi a villamos vonalát, ott kell balra kanyarodni a Simonyi útra, majd a szállodáig követni kell a villamospálya vonalát.

4-es úton Budapest felől érkezőknek a város szélén, az első lámpás kereszteződésnél balra kell kanyarodni az István utcára. Az utca végén (szemben a TESCO látható) jobbra, majd 100 m-rel arrébb balra kell kanyarodni, a Pesti utcára. Az ötödik lámpás kereszteződésnél jobbra kell kanyarodni a Füredi útra. Onnan már a 33-as útnál leírtak szerint kell tovább haladni.

A vonattal érkezők a szállodát villamossal közelíthetik meg. Leszállni a "Hotel Divinus" vagy a "Gyógyfürdő" megállónál lehet. Mindkét megálló mintegy 100 m-re van a szállodától.