Family Buda Apartman - Budapest

65 m2-es Apartmanunkat ajánljuk családoknak, baráti társaságoknak 6 férőhellyel, ingyenes WIFI-vel Buda szívében a Műszaki Egyetem mellett. Teljesen felszerelt lakás tökéletes közlekedéssel, ingyenes vagy őrzött fizetős parkolási lehetőséggel. Gyermekeiket sok játékkal, mesekönyvvel várjuk.

Szállás  >   Apartman
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Városlátogatás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MKB
K&H
Family Buda Apartman - Budapest SZÉP Kártya
Teljesen felszerelt 65 m2-es lakást kínálunk Buda szívében, közvetlen a Egyetem mellett, néhány perc sétára a Gellért tértől. Csendes ősfás kis utcában a nyugalom szigetén találja magát a nyüzsgő város kellős közepén. Elsősorban a gyermekes családokra gondoltunk, amikor berendeztünk apartmanunkat, de számtalan baráti társaságot, üzleti céllal érkező külföldi vendéget, továbbképzésre érkező belföldi vendéget láttunk már vendégül mindannyiuk legnagyobb megelégedésére.

A környék számtalan lehetőséget rejt, melyet személyre szabottan is elmondok majd érkezéskor. Ha sétálni szeretne ajánlom az egyetem parkot, ha kirándulna megmászhatja a Gellért hegyet és gyönyörködhet Budapest Panorámájában a Citadellából. Ha megéhezett számtalan kifőzde, olcsó étterem, gyrosos várja a szomszédos utcákban az egyetem közelsége miatt. Ha komolyabbra vágyik kitűnő konyhával rendelkező éttermek közül válogathat.

Ha szórakozni vágyik, csak pár perc séta az A38 hajó számtalan koncerttel, vagy itt van pár percre az ALEE bevásárló központ mozikkal, kávézókkal, vásárlási lehetőségekkel. A tömegközlekedés a városban talán itt nyújtja a legtöbb járatot. Szinte minden fontosabb célpont elérhető átszállás nélkül. Ha kényelmet, nyugalmat és az otthon adta biztonságot keresi maga, barátai, családja vagy munkatársai számára, próbáljon ki minket!
Cím:
1111 Budapest, Stoczek u. 11.
Tel.: (30) 942 1733
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 28' 40.7" N, 19° 3' 21.1" E


Megközelítés:
Bármely vasúti pályaudvarról átszállás nélkül maximum 20 perc alatt ide lehet érni. A körúton éjjel-nappal közlekedő 4-es vagy 6-os villamossal, vagy a Bartók Béla úton közlekedő 18,19,41,47,49-es villamosokkal számtalan úti cél elérhető.Hamarosan 2 közeli megállón is felszállhatnak a 4-es metróra.

Autóval könnyen megközelíthető apartmanunk a Budai alsó és felső rakpartról, könnyen ide lehet jönni a Szabadság hídról, a Petőfi hídról. M1-M7-es autópályáról a Petőfi híd felé kell jönni.

Kiemelt elfogadó helyek: