Burga szállás - Bakonycsernye

Vendégváró süteménnyel és házi szappannal kedveskedünk a hozzánk betérőknek! Minimum 4 fő részére adjuk ki az egész házat. Van bográcsozó és grillező. Család-és kutyabarát hely vagyunk! Fiataloknak karaoke felszerelést, óriás jengát és különböző társasjátékot biztosítunk. Nyáron van kerti mozi is.

Szállás  >  Bakonycsernye  >   Egyéb szállás
Közép-Dunántúl   >  Fejér
Jellemzők: Családbarát, Akadálymentesített, Falusi turizmus, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
Burga szállás - Bakonycsernye SZÉP Kártya
Az 1980-as évek végén épült ez a házikó. Szórakozóhelyként kezdte pályafutását, Mi is ide jártunk bulizni. 2011-ben került a tulajdonunkba és egy teljesen más dologba fogtunk. Szeretjük a környéket, itt nőttünk fel, itt vannak a gyökereink.

Meghitt, nyugodt és nem utolsó sorban szép vidék. 2019-re sikerült megvalósítani a tervek nagy részét. Szeretnénk megmutatni és kicsit átadni azt, ahogyan Mi látjuk Bakonycsernyét. Úgy gondoljuk, a hagyományokat értékelni kell és megőrizni, hogy a következő generáció is láthassa! Célunk, hogy vendégeink ittlétük alatt pozitív élményekkel gazdagodjanak!

Burga szállás - Bakonycsernye SZÉP Kártya Burga szállás - Bakonycsernye SZÉP Kártya Burga szállás - Bakonycsernye SZÉP Kártya

Cím:
8056 Bakonycsernye, Deák Ferenc utca 1.
Tel.: (20) 407 3465
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 19' 26.9" N, 18° 4' 19" E
Megközelítés:
Komárom megye és Veszprém megye pár km-re van tőlünk. Gyakori buszjáratok Székesfehérvárról. Buszmegálló 200 méterre van. Autóval