Anita Vendégház - Hajdúszoboszló

Az Anita Vendégház Hajdúszoboszlón csendes, nyugodt környezetben, a fürdőtől kb. 2000 m-re található. A szálláshelyen négy szoba (1 db egyágyas, 1 db franciaágyas, 1 db kétágyas, 1 db négyágyas szoba) 1 wc, fürdőszoba, konyha, társalgó található. A kertben parkolási, bográcsolási, szalonnasütési, grillezési lehetőséggel.

Szállás  >   Vendégház
Észak-Alföld   >  Hajdú-Bihar  >  Hajdúszoboszló
Jellemzők: Családbarát, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MKB
K&H
Anita Vendégház - Hajdúszoboszló SZÉP Kártya
A vízimádók egyik kedvenc célpontja az Észak-Alföld csodás fürdővárosa, Hajdúszoboszló. A város azonban más érdekes látnivalókkal is szolgál.
A hajdúszoboszlói fürdő előtt található parkot egy különleges építmény, a Harangház teszi még izgalmasabbá. Itt, a város szívében ugyanis egy 46 darabból álló haranggyűjtemény látható, és a felcsendülő harangjátéknak köszönhetően hallható is egyben.

Ha Hajdúszoboszlón készülünk eltölteni egy hosszú hétvégét, írjuk a felkeresni valók listájára a Hajdúszoboszlói tájházat, amely a múlt használati tárgyait, szokásait mutatja be.
A Bocskai Múzeum mezőgazdasági-történeti kiállítással várja az ide látogatókat.
Mindenképpen érdemes végig sétálni az Erődfal mentén, a Sarokbástyához, amely a régi időkben a Református templomot védte.

A köztéri szobrok és a hangulatos épületek mellett, a fürdőkultúrán túl Hajdúszoboszló a gasztronómia iránt érdeklődők számára is tartogat kellemes meglepetéseket. Az ízlelőbimbókat és a SZÉP Kártya egyenlegét érdemes ellenőrizni indulás előtt, mert mindkettőt sokat használhatjuk a gyógyfürdőn kívül is.
Hajdú-Bihar megye fürdővárosát egyébként a Napisten is felügyeli. A szobor, mely ezt a nevet viseli, a gyógyfürdőhöz tartozó csónakázó tavon, a tóban került elhelyezésre.
Cím:
4200 Hajdúszoboszló, Csontos u. 15/A.
Tel.: (70) 208 3224
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 26' 4.2" N, 21° 24' 41.4" E


Megközelítés:
Debrecen felől a 4 sz. főútról az első lámpánál balra, végig a Hőforrás utcán 1800 m-t, majd balra a Déryné utcán a Csontos - Déryné kereszteződésben az ikerház belső része.
BEJÁRAT A DÉRYNÉ UTCA FELŐL!

Vonatállomástól: a Rákóczy utcán a Spar-ig, Spar előtt a Hőforrás utcán kb. 200 m, majd jobbra a Déryné utcán, a Csontos - Déryné utca kereszteződésében az ikerház belső része.
BEJÁRAT A DÉRYNÉ UTCA FELŐL!

Kiemelt elfogadó helyek: