SZÉP - infó

Használja ki májusban lejáró SZÉP Kártya egyenlegét!

A SZÉP Kártyát, mint cafeteria juttatást, közel 2 éve vezették be. A 2011-ben utalt juttatás összegét kizárólag szálláshely szolgáltatásra lehet felhasználni, 2013. május 31-ig. A kártyával előleg fizetésére is lehetőség van, így már most lefoglalható a nyári szállás!

Akik még nem költötték el 2011-ben SZÉP Kártya formájában kapott béren kívüli juttatásukat, az ő számukra fontos határidő közeleg. A 2011-ben utalt cafeteria keretet 2013. május 31-ig lehet felhasználni. Azt is szem előtt kell tartani, hogy ezeket az összegeket csak szállásfoglalással kapcsolatos költségekre lehet költeni. A három alszámlás rendszer csak 2012. január 1-jét követően került bevezetésre.

A Széchenyi Pihenő Kártya lehetőséget kínál a kártyabirtokosoknak arra, hogy akár már most lekössék a nyári szállást. A plasztikról – a kibocsátók online felületeinek segítségével – előleg fizetésére is van lehetőség. A foglaló segítségével már most tervezhetjük a nyári programokat, és idejekorán le lehet foglalni a nyaraláshoz a legjobb szálláshelyet.

Természetesen a SzépKártya tavalyelőtti keretösszegét akár a pünkösdi vagy más akciós, május 31. előtti szállásajánlat költségeire is fordíthatjuk. Azonban azt tudni kell, hogy a fel nem használt cafeteria összeg, a határidőt követő 30 napon belül visszakerül a munkáltatóhoz.

Országszerte több mint negyvenezer helyen lehet a Pihenőkártya segítségével fizetni. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek szolgáltatásainak kínálata bőséges. Több mint húszezer olyan elfogadóhely van jelenleg Magyarországon, ahol az utalványkártya szállás alszámlájának keretéből fizethetünk. Tavaly januártól már mindhárom zseb felhasználható szálláshely-költségek rendezésére.

Érdemes kihasználni az eddig el nem költött, 2011-ről megmaradt juttatási keretet. A kibocsátók SZÉP-Kártya portálján, az online felületen belépve, a kártyabirtokosok ellenőrizhetik az egyenleget, mikor, és mely alszámlákra érkezett a munkáltatótól juttatás. A költéskor a használni kívánt zsebből a legkorábban, legrégebben átutalt cafeteria-keret kerül felhasználásra.

Címkék:
cafeteria szállás

További cikkeink: