SZÉP - infó

Hamarosan lejár a 2011-es SZÉP Kártya keret

A rendelet szerint a Széchenyi pihenőkártya alszámláira utalható keretösszeg a következő naptári év végéig használható fel. A 2011-ben kapott juttatás emiatt 2012. december 31-én lejár! Fontos tudni, hogy a 2011-ben a kártyára érkezett összeget csak szállás szolgáltatásra lehet költeni.

A Széchenyi Pihenő Kártyára utalt összegek felhasználhatóságának határideje a következő naptári év utolsó napja. Éppen ezért mindazoknak fontos határidő 2012. december 31-e, akik 2011-ben OTP vagy MKB SZÉP Kártya formában kaptak béren kívüli juttatást.

A tavalyi évben SZÉP Kártyára kapott juttatás összegének végső felhasználási ideje tehát ez év vége. Ki kell emelni, hogy a 2011-es juttatási összeget KIZÁRÓLAG a szállás alszámla szolgáltatásaira, tehát belföldi üdülésre, utazási irodák által kínált utazási csomagra, belföldi szálláshelyen való szállás-szolgáltatásra lehet felhasználni.

A K&H 2012-ben, harmadikként csatlakozott a rendszerhez. A K&H SZÉP Kártya tulajdonosok juttatásai így egyértelműen 2013. december 31-ig használhatóak fel, miként az OTP és MKB Szépkártyákra 2012-ben érkezett összegek.

A SZÉP Kártya tulajdonosoknak gyakran érdemes áttekinteni az egyenlegüket. Az egyenleg lekérdezés történhet telefonos ügyfélszolgálaton keresztül, valamint online felületen. Mindkét esetben szükség van az azonosító és a jelszó megadására. Amennyiben az online egyenleg lekérdezést választjuk, érdemes kellő körültekintéssel használni az internetes felületet.

Telefonos ügyfélszolgálat esetén az MKB Kártyaközpont minden nap reggel 8 és este 20 óra között, míg az OTP SZÉP Kártyával rendelkezőknek a SZÉP Vonal valamelyik telefonszáma (06-1-3666-222, vagy a 06-1-4297-400/2 menüpont) fogadja a hívásokat. A K&H ügyfelek számára a 24 órában elérhető K&H Cégvonal nyújt segítséget, a (06 1/20/30/70) 335 3355 telefonszámokon.

Online egyenleg lekérdezéshez az MKB SZÉP Kártya tulajdonosok a kártyaportál Kártyaaktiválás és Egyenleglekérdezés menüjét használhatják, az OTP SZÉP-Kártyával rendelkezők pedig az OTP SZÉP Kártya portál egyenleg ellenőrző felületén léphetnek be. A K&H SZÉP Kártya online egyenlegét a K&H SZÉP kártyarendszer Munkavállalói felület / SZÉP kártya aktiválás menüponton keresztül lehet ellenőrizni.

További cikkeink: