SZÉP - infó

Fontos határidő a SZÉP Kártya felhasználásában 2013. május 31-e

Közeleg a határidő! A hónap végén lejár a 2011-ben utalt SZÉP Kártya egyenleg. A 2011-es juttatásból a nyári pihenés foglalóját, tehát előleget is fizethetünk. A tavalyelőtt utalt cafeteria kizárólag szálláshely szolgáltatásra költhető!

A SZÉP Kártya tulajdonosok számára fontos határidő 2013. május 31. Legalábbis azok számára, akik a Pihenőkártya indulásának évében már kaptak ilyen béren kívüli jövedelem kiegészítést. A 2011-ben a plasztikra utalt juttatás eddig a napig használható fel. A határidőig el nem költött összeget a kibocsátó visszautalja a munkáltató számlájára. Ezt a fontos dátumot idén még csak az OTP és az MKB által gyártott pihenőkártyák tulajdonosainak kell figyelniük. A K&H SZÉP Kártya ugyanis 2012 januárja óta van jelen a piacon.

Hogyan tudhatjuk meg, hogy van-e az utalványkártyán 2011-es összeg? A két érintett kibocsátó, az OTP és az MKB Szépkártyás ügyfelei a portál online munkavállalói felületén belépve ellenőrizhetik aktuális egyenlegüket, valamint a tranzakciók forgalmát. A SZÉP Kártya portálra való belépéshez a kártyabirtokosnak meg kell adnia a szükséges biztonsági azonosító adatokat.

Segítséget a telefonos ügyfélszolgálatokon is lehet kérni. Az OTP SZÉP Vonal 24 órában, az MKB Kártyaközpont minden nap reggel 8 és este 20 óra között fogadja a hívásokat.

A pihenőkártya használata során mindig a legkorábban a számlára utalt összeg kerül felhasználásra. Ez mindegyik kibocsátó SzépKártyája esetében így van. A 2011-ben utalt cafeteria keret kizárólag szálláshely szolgáltatásra fordítható. Az összeg foglaló, előleg fizetésére is költhető, így a kártyabirtokosoknak lehetőségük van akár a nyári üdüléshez is lefoglalni a szálláshelyet.

A határidőig fel nem használt összegek a dolgozók számára elvesznek, mert a kibocsátó a lejárati időt követő 30 napon belül visszautalja azt a munkáltató számára.

További cikkeink: